Grattis Mamma<3

                                                


GRATTIS PÅ 35ÅRS DAGEN ;D

Godmorgon

Natten har varit bra, äntligen inge illamående. Vaknade vid 6, kunde ha sovit till nu men såg fel på klockan. Jag har redan fixat mig så är ingen idé att gå och lägga sig i sängen för då kommer jag aldrig vakna. Får väl gå upp äta frukost som jag inte brukar göra, snacka om energi jag kommer ha idag då =). Men nu ska jag bädda sängen sen gå upp och äta/kolla på tv innan jag drar mig till skolan.
Ciao

Här har ni min underbara(eller inte)skola, fast idag är jag på SHH.


godnatt

börjar 10 imorn med grupparbete i etik, skulle kunna vara uppe längre men jag e så sjukt trött så jag går nog och lägger mig nu..  God natt gott folk<3
Ciao


är de förtidigt för att radera?

När jag hör låtar som gör att minnen kommer tillbaka, är de dags att ta bort låtarna? Varje gång jag sätter på just den låten får det mig att tänka på allt vi delade förr.
Du tror säkert att jag e så känslokall att jag inte kommer må dåligt utav det här men då har du fel. Jag försökte ge de en chans men mot slutet gick de inte, blev irriterad över sms du skickade ja, över nästan allt som hade med dig att göra.
                       Jag försöker inte få folk på min sida eller något för vet redan vilka som e mina vänner så gör inte det du heller, blir bara värre och de löser verkligen inte det här. Finns bara en som dig, eller som du var förut iaf.
Så jag undrar nu om de är tid för att sluta lyssna på de låtarna
att radera bilder? Det finns så mkt mer minnen än bara du och jag, ge mig tid så kanske jag ändrar mitt tänkande.
Men du har väl hunnit ändras till en helt annan person som jag verkligen inte känner.

Är de så farligt att gå till um killar?

Idag när jag och Johanna var på um så kom de in en kille, inte så konstigt de va killarnas dag men iaf. Killen började prata i telefonen och sa till sin kompis att han var hos tandläkaren. Det är väl inge fel att killar går till um?. Sedan när Läkaren ropade in honom sa han till sin kompis att de va hans pappa som ropa. Asså seriöst killar är alla ni såhär? är de så att vi tjejer är mer öppna om de, jag tycker iaf inte det är något fel att gå dit varken som tjej eller kille. Vi fick ett gott skratt iaf och jag fick även ett bra resultat av mitt test så gick därifrån mkt nöjd =).

Ciao

illamående

usch orkar inte må illa en natt till, de får vara slut med de här nu. Vet inte vad det är eller vissa har en gissning men jag är säker på att de inte är något sånt. Så Johanna får ta mig i handen så ska vi till UM nångång, lika bra göra de fort.
Snälla låt mig slippa illamåendet.

Snart ska jag kolla på Grey's, hoppas de e ett bra avsnitt. Ha en bra kväll folket.

Ciao

en väldigt kort dag

hah, skulle träffa cindi igår för berätta om allt som hänt och så, men tror ni inte att jag somnar?.. Men Alex ringde bella så hon väckte mig.. Min och Cindis promenader äger, vi kan prata om allt mellan himmel och jord. Har inte många kompisar som jag kan göra det med så bra att de e lite utspridda;)..
  Idag hade jag bara en lektion i skolan, psykologi. Vi såg bara på film så man kan ju inte direkt säga att man ansträngt sig idag. Filmen handlade iaf om en kille som ville vara flicka, och hur hans familj blev drabbade. Inte direkt min typ av film men de va inte heller den sämsta vi sett.
  Efter skolan åkte jag och Johanna och sola, så skönt. Hoppas man börjar få färg igen. Är hemma hos farfar nu väntar på att få bild på N i kostym men måste vänta tills han kommer hem. Killar i kostym, sjukt sexigt. (eller vissa iaf )

Ciao
                                                

hejdå min kära vi finns inte mer

Att ta det beslutet jag gjorde nyss måste varit de svåraste jag gjort på länge. Men ja vet att vi har glidit ifrån varandra och det är inte samma sak längre. Även ifall vi skulle försöka lösa problemet så skulle de aldrig kunna bli som förr. Vi måste vara ifrån varandra nu, vi kanske kommer kunna ta tillbaka något senare men tvivlar på att de kmr blir bra.
 Jag lovar dig att våra minnen som vi haft kommer alltid finnas kvar, thailand, täby, alla turer i stan. De finns kvar jag lovar.
Men vi mår bättre av att gå skilda vägar. Du har dina andra vänner och  jag har mina så du kmr inte känna dig tom eller ensam.
Ha de bra och hoppas du inte tar de för hårt

Denna helg

En väldigt bra helg. N sov här ifrån fredag till lördag, väldigt trevligt hade vi det. Sedan körde pappa oss till brommaplan. Efter det drog jag mot ekerö centrum där min faster och Stefan väntade med mina bröder. Vi skulle få våran julklapp, alltså en överraskning. Jag klarar verkligen inte av när folk har någon överraskning för mig (JOHANNA&NADINE ta åt er) för e så j'vla nyfiken så får panik.
    Men när vi kommer fram till Heron city så säger de att vi ska äta, så mina bröder ville äta pizza och så blev det. Efter det drog vi upp och spelade ett spel som jag itne vet vad de heter.. Man skjuter en bricka och ska försöka göra mål på varandra, kul var det iaf.
   Sedan gick vi och spelade bowling, sjukt kul även fast jag e sämst så kan man ha roligt. Stefan vann såklart men jag kom tvåa(A).. Sedan hände inte så mkt mer, va sjukt trött så mina föräldrar kom och hämtade mig hos Anna..
 
Idag vet jag inte vad jag ska göra.. Borde plugga till idrottsprovet men har inte skrivit ner allt och har missat några lektioner så de suger. Får väl plugga på det jag har skrivit ner, 2 lektioner av vet inte hur många..

Ciao

helt slut

äntligen klar i mitt rum, har möblerat om flera gånger. Nu ser iaf rummet större ut och är äldigt nöjd. Samtidigt som jag fixade mitt rum hjälpte jag en kompis med att sprida hennes blogg, hon har nämligen en tävling om ett presentkort på makeupstore. Kolla in hennes blogg http://biizz.blogg.se, där står även reglerna.

Nu ska jag sova, måste upp tidigt imorn vill verkligen inte det!

Ciao

Äntligen

OJ OJ OJ.. inte ett så smart drag där bruden!

Tumör?

Seriöst, trodde jag skulle slippa migrän nu när jag har glasögon. Men de gör jag inte, i 2 dagar nu har jag vaknat upp med migrän. Känslan går inte att beskriva, ni som har migrän förstår mig. Känns som ögonen ska pluppa ut ur huvudet och de känns som de rinner blod inne i hjärnan. Hemsk känsla som jag inte ens önskar min värsta fiende.
Läste en artikel om en kvinna som hade gått till vårdcentralen pga svår huvudvärk och illamående. Fyra gånger fick hon svaret migrän. När hon senare tog kontakt med läkare på universitetet i Lund så visade de sig att hon hade tumör. Och medicinerna hon hade fått tar jag också och de e fan ingen rolig medicin. Usch!

tråkigt men sista dagen på lovet

Jaha nu var detta lov över. Inte mitt bästa direkt. När vi va där uppe fick jag en till i släkten. Lilla Vincent, så söt var han. Välkommen till världen! Idag har jag bara tagit de lugnt, åkte tidigt träffa N och va där ett tag. Sen åkte vi till farfar och börja planera vad de ska vara för mat när jag fyller år..

Juste idag när jag var på coop så kom det in två amb-killar, min haka var nere vid golvet så pappa fick säga åt mig. Men fatta vad coolt, ska nog bli det när jag e klar. Men finns en sak jag måste göra innan och de är att fixa körkortet -.-

Vill verkligen inte till skolan imorn, eller jag vill dig träffa Johanna, Nadine och de andra folket. Men fan inte lektioner, vi har mkt att prata om så de lär nog inte bli några problem iaf. Sen är vi ju på sophiahemmet så finns nog inte så mkt att klaga på.

Nu ska jag ringa ett samtal sen sova!

Ciao

Fredag och solen skiner

Hallå alla små kaniner!

Blev hotat att gå upp i morse. Fick inte sova längre än till 10 eftersom Karro skulle komma. Jag hoppades på att hon skulle komma senare för då får jag sova längre imorn men den pigga lilla Karro kom kvart över 10 så de va väl bra att jag hade gått upp då..
Efter jag ätit så tog vi en lång promenad och pratade om saker som hänt och så.. Känns skönt prata med henne hon e som min syster och hon är väldigt bra på ge goda råd även fast hon vet att jag inte alltid följer dom;)...
Snart ska vi väl grilla korv och sen blir de ut och åka med skotern. 

Ciao

bara 3 dagar kvar ^^

Inte lång tid kvar tills jag kommer hem. Att dom här sista dagarna kommer gå fort är både bra och dåligt, bra för att jag får komma hem och se vad mina tjejer har hittat för information till mig och de dåliga är att jag kommer sakna min kusin. Vi har så mkt att prata om.
snart kommer Karro hit så väntar på henne. Sen får vi se vad som händer, vad hon har för planer^^

Ciao


Snart hemma, dags att lösa problem

Det är alltid under mitt påsklov som problem ska dyka upp, eller problem och problem. Jag får ta de på mitt sätt. Känns roligt också att folk snackar och har luft mot fel person. Tyvär blir jag tvungen att visa mitt sämre när jag träffar dig. Ibland är jag stolt över det. Har fått folk att försvinna så de här blir verkligen inte någon match  eftersom jag vet vem du är och ganska mkt om dig nu med.. Lycka till bruden ;)

dag 2

Får väl säga att man har tur med vädret iaf, de e så varmt att man kan gå i linne. Underbart! Idag har det inte hänt så mkt, ringde prata med N i nån timme så de va skönt iaf. Gick till gränsen med mamma och mormor för att kolla efter björn som Ulla-Britt hade sett. Men vi såg inget, jag möter hellre en björn än en älg.

Saknar även mina girlfriends obeskrivligt mkt, vi har alltid roligt och man kan prata om vad som helst med dom.. Men hoppas ni har det bra iaf. Så ses vi när jag kmr hem^^

Ha de bra
Ciao


Stället som Gud glömde

Hallå alla glada stockholmare!

Resan upp till Ulvsjön gick ganska fort jämfört med vad jag brukar tycka att de gör. När jag va liten så frågade jag alltid om vi hade åkt till en annan planet. Men sov nästan hela resan så de va inga problem. När vi kom upp var de så varmt så fick ta av mig till linne. Och en massa snö, är inte direkt ett fan av de men hellre mkt snö än slask och skit. Har verkligen inte gjort mkt sen vi kom upp hit, löste lite korsord med hjälp utav pappa. Han vart ganska besviken eftersom jag gjorde barnkrysset och klarade de inte. Men men alla kan inte vara så smart (a)

Känns skit jobbigt att lämna folk i sthlm som man vill umgås med, de suger ännu mer att min mobil inte har täckning här. Så kan inte skicka sms eller ta emot. Men ska upp till Sveg på onsdag så då ska jag höra av mig till de goda människorna.

Får se vad jag gör imorn, min bror vill åka skidor men jag vet inte får se vad jag orkar göra. Kommer väl vara så rastlös så jag inte orkar göra något. Ska försöka hitta på något att göra fram till onsdag då Karro kmr upp, sen blir de inga problem med att hitta på något.

Ha de bra
Ciao

Äntligen är våren här..

Nu kan man verkligen säga att våren är här, galet mkt varmare ute och man ser alla blommor ute. Så skönt.
Men ja, nu när de börjar bli vår här så ska jag upp till mitt landställe i fjällen. Pratade med min kusin igår och de ska tydligen vara mer snö än vanligt. Men de blir säkert bra, hon kommer inte upp för ens på onsdag kväll men jag överlever.

Nu måste jag börja packa för kmr komma hem sent imorn, så är lika bra att göra det nu än att stress packa imorn.

Ha en bra dag/kväll

Ciao

1 April

Nu är äntligen våren här. Vaknade halv 8 i morse, skulle lämna Wilma på dagis. Det gick jätte bra, hon lyssnade väldigt bra. Efter jag lämnade henne gick jag tillbaka hem till Carina i solna och plockade i och ur en diskmaskin. Sedan bädda jag ihop sängen där jag hade legat inatt. Kom hem vid 12 igår så fick ju inte direkt så mkt sömn men jag får skylla mig själv.
Om 1½ timme ska jag hämta mina andra kusiner på spanska skolan. Deras skola stänger kl 3 så lovade Bella att hämta dom eftersom hon jobbar till 5 och Danilo har möte. Så idag har man hjälpt familjen. Det viktigaste och bästa man har. Som man alltid kan lita på, eller iaf ibland ^^.

Nu ska jag kolla på tv eller göra något iaf, är så rastlös.

Ha en bra vårdag

Ciao

GRATTIS NATTE <3

Grattis Natte på födelsedagen. Hoppas du får en bra dag.


cíao

RSS 2.0