JOhanna 18år! ;D;D<3

JA MÅ DU LEVA, JA MÅ DU LEVA, JA MÅ DU LEVA UT I HUNDRADE ÅR. JAVISST SKA DU LEVA, JAVISST SKA DU LEVA, JA VISST SKA DU LEVA UT I HUNDRADE ÅR. ETT FYRFALLIGT LEVE FÖR JOHANNA HON LEVE HIPP HIPP HURRA HURRA HURRA HURRAAAAAA!

 

IKVÄLL ÄR DET PAAAAAAAAAAAAAAAARTY FÖR MIN SOCKEPULLA SOM BLIIIR STOOOOOR TJEEJ:D:D<3<33<3


How do you sleep while the rest of us cry?

Dear Mr. President,
Come take a walk with me.
Let's pretend we're just two people and
You're not better than me.
I'd like to ask you some questions if we can speak honestly.

What do you feel when you see all the homeless on the street?
Who do you pray for at night before you go to sleep?
What do you feel when you look in the mirror?
Are you proud?

How do you sleep while the rest of us cry?
How do you dream when a mother has no chance to say goodbye?
How do you walk with your head held high?
Can you even look me in the eye
And tell me why?



Datorkunskap!

Hallå alla bajskorvar!

Just nu sitter jag i skolan och har datakunskap. Känns rätt okej nu så här på första lektionen, kommer nog bara att handla om såna saker man kan. Har också fixat så att har en egen inloggning i skolan och inte behöver andvända johannas hela tiden.

Efter skolan ska jag hem till N och vara med honom, får se om vi hittar på något idag. Imorn ska jag óch N på barnkalas, vi ska fira min kusin som fyllt 8 år.

Nä nu lämnar jag bloggen innan läraren kommer tillbaka så jag har tid att kolla lite andra saker också ;D


Ha det bra
Ciao<3

Hemma nu

Tjenis din penis!

Skolan gick ganska fort idag, Inte så mkt hände. Efter skolan åkte jag och Johanna in till stan för att hon skulle försöka byta tillbaka sitt slingpaket som hon köpte för två dagar sen. Men alla var riktiga sur kärringar så det gick inte. Hoppas hon hittar rätt slingor på Lidingö iaf.  Efter jag varit i stan så åkte jag till mammas jobb, satt och väntade där i ungefär 2 timmar. Helt okej, mamma följde med mig så jag kunde få köpa lite godis (INTE OK?!) Måste sluta med det där nu, jag håller på att för falla.  Men tiden där gick ganska fort, satt och prata lite med hennes arb-kollegor så det var ganska roligt..

Nu ska jag väl umgås lite med min familj som jag itne varit med på några dagar sen får jag se om jag går ut och springer eller bara tar en promenad med mamma.  Vi lär väl kanske höras ikväll eller något, får se ifall jag orkar sätta igång min data. Får ju inte låna mina bröders data på kvällarna då de kör data spel.

Nä nu ska jag gå ha en bra kväll!

Ciao<3

färdig!

Jaha, nu har man fixat sig. Det blir pudelhår idag, orkar inte platta håret. Men det är bra att låta det vila lite. Mitt tåg går om 20 min så jag ska väl börja göra klart det sista så jag inte behöver stressa sen. Måste slänga soporna också, jag tror att det var det bella kom in och sa imorse. Men men nu ska jag ta på mig skorna och ta väskan och börja rulla ner mot pendeln.

ciao<3

GRATTIS TILL MIN STORA TJEJ!<3

Godmorgon alla solmogna tomater ;D

Blev väckt ungefär 05:30 idag, vi skulle sjunga för Daniella som fyller 8år idag! Helt otroligt vad tiden går fort, hon var ju liten bebis nyss?.. Men det är v'l bara acceptera, snart ska man väl börja köpa smink och bh. 

Nu iaf, så fick jag panik så jag gick upp, kunde inte andas och bara hostar hela tiden. Vad e det med mig? Jag hatar att vara sjuk, och jag som bestämt att jag inte ska stanna hemma från skolan iår! Får dricka en massa tea så kanske jag blir bättre:D..

Nä, nu kan jag inte sitta här utan jag måste gå och äta något sen får jag duscha. Är så sjukt hungrig!

Hoppas ni alla får en bra dag idag på jobb och i skolan!

Ciao<3


                                              


Kan det bara var tyst någon gång..

Jag tänker så mkt  just nu, så jag kan inte direkt sätta fingret på vad jag ska endast tänka på.  Många tänker säkert " har hon ens något vettigt där uppe" Men de har jag, det är inte bara konstiga saker som simmar runt där uppe på mig. Jag tänkte idag när jag åkte från skolan att jag har blivit allt mer lättretad på folk, det kan vara minsta lilla. Och jag gillar inte att känna så, speciellt när det inte är folk man bryr sig om.  Jag tror bara jag har någon slags period just nu, där allt går emot mig. Men jag tkr själv att jag blir töntig när jag gör det, fan det är ju inget fel de människorna gör men ändå blir jag en riktig BITTERFITTA!! Snälla låt mig slippa det här så jag kan få bli glad igen, men men mkt har hänt på så kort tid så det kan säkert vara det med.

Men iaf, nu måste jag tänka positivt det är  1 vecka och  4 dagar kvar tills "lilla" Johanna fyller år, orkar knappt vänta. Det var länge sen man fick  klä sig fint. Så jag hoppas tiden bara rinner iväg så jag kan få supa henne under bordet^^.

Nä nu ska jag gå bort från datan och kolla på tv, farfar har fortfarande inte ringt mig så jag får väl kolla hur jag ska ta mig dit till kl 5.. *Suck*


Ha de bra
Ciao<3


då var det dags

Tjenixen ;D

Har varit uppe i snart 2 timmar, fattar fortfarande inte att jag ska till skolan. Åt nyss frukost och kollade på tv, tänkte bara skriva ett litet inlägg nu innan jag börjar fixa mig för att åka till skolan. Ska gå till bussen om 30 min ungefär.  Tror inte direkt att det kmr bli så allvarligt idag, så det riktiga kommer nog igång imorn. Har redan kollat på schemat, det ser ganska lovande ut. Sköna dagar och så vidare.. Imorn går jag bara till 12, och börjar 9 hoppas det håller i sig:D..

Nä nu måste jag börja klä på mig så jag slipper stressa sen när N kommer hem från Arbetsförmedlingen. Hoppas ni andra får en dag på jobb och i skolan.

Ha det bra.

//Ciao <3

sista dagen på lovet..

Jaha då var det dags att gå tillbaka till rutiner och allt man hade för ungefär 2½ månad sen.  Jag säger alltid att jag ska sköta mig bättre nästa termin men nu måste jag verkligen ta tag i mitt liv, annars kommer man ingenstans.  Den här sommaren har gått både fort och väldigt sakta. Har ju jobbat hela sommaren, så det var ganska segt. Men som tur är hade jag saker planerat in i augusti som vart väldigt lyckade. Så jag lär väl skriva imorn om hur skit det känns att vara tillbaka till skolan, men jag har tur att det finns mkt att se fram emot som tex Johannas 18års dag!:D Längtar sååå det nästan gör ont.

Nä nu ska jag kolla på film med N, vi lär nog inte träffas lika ofta som vi gjort nu på senaste tiden. Skolan börjar och han söker jobb, så vi båda kommer ha fullt upp.
Ha det bra, så hörs vi imorn!

Ciao<3

Johanna går på något?

Haha johanna är helt hyper, går inte att låta bli att garva åt henne. Men viktigast av allt är att idag är det ingen vanlig dag för att idag, då är det min och N's 5månaders dag. Grattis till oss båda. Och den dagen ska jag spendera med johanna i gbg och kolla när glenn rensar fisk:) ha det bra Ciao<3

Älskling kmr hem och en dag kvar till Gbg!

Hallå alla solbrända nissar ;D!

Nu sitter jag hemma hos Bella i Hld och passar tjejerna medan hon e hos läkarn. Jag åkte tidigt i morse från landet för att hinna med alla små äventyr idag. Först åkte vi från sollenkroka till ekerö, där jag packade min väska till Göteborg. Sen åkte vi mot farfar där vi skulle hämta Bellas plattång som jag skulle låna. Och efter det så åkte vi till solna där vi hämtade Carinas plattång som Bella ska låna så hon kan göra lite snygga lockar..(hon har alltså en plattång som man även kan göra lockar med).. Och nu e jag här i Hld, Och N ska komma förbi här snart.. Ska bli skönt att få träffa han igen även fast han inte var borta så länge. Men det är skönt att han får komma hem, för hans eget bästa.

Nu ska jag schampoonera tjejernas hår sedan hoppa in i duschen jag med!..

Ha det bra!

Ciao

Måndagen vi hoppades gud skulle glömma..

Jaha så nu hade tiden kommit, den 3augusti. N åker in i lumpen idag, han får inte komma hem på två veckor.. Men det klarar vi av. Just nu sitter jag hos Bella och tjejerna i Hld. Vi ska ut till landet i några dagar, sjukt skönt. Jobbigt att bara vara hemma själv, så liika bra att åka till landet.

Nu ska jag börja röra mig mot bilen, ha det så bra gott folk så kanske jag mobil bloggar under tiden på landet!

Ciao

lär känna mig

Vad är klockan just nu:
12:13

2. Vilket namn står på ditt födelsebevis:
Erica Michaela Denizé

3. Smeknamn:
ghettobonden

4. Civil status:
upptagen

5. Antal ljus på din senaste tårta:
18st

6. Husdjur:
bröder

7. Hårfärg:
brunt just nu

8. Favoritfärg:
blå

9. Piericing:
Hål i öronen

10. Tatuering(ar):
nä men de kmr

11. Födelseort: 
Kista

12. Bostadsort (vid födelse):
Kista
13. Nuvarande bostadsort:
Ekerö
14. Har du varit kär:
jajamensan!

15. Har du varit i några andra världsdelar: 
 Yes

16. Har du varit med om en bilkrasch:
Ja tyvärr med en Älg

17. 2 eller 4 dörrar (på bilen):
5

18. Kaffe eller glass:
Glass
19. Snuttefilt eller kramdjur:
kramdjur

20. Salladsdressing:
Curry

21. Färg på strumporna:
vita

22. Lyckotal:
3, 5,10

23. Favoritfilm:
har många..

24. Favoritcitat ur en film:
kommer inte på någon just nu

25. Bästa semestern:
Denna, eller förra då vi var i Parga

26. Favoritmat:
Farfar's mat

27. Bästa veckodagen:
Fredagskväll

28. Senaste låt du lyssnat på:
Sean Paul - Punkie

29. Tandkräm:
pepsodent

30. Favorit TV-program:
hmm.. det finns många

31. Favoritrestaurang:
farfar's kök

32. Favoritblommor:
plast blommor (de dör ju aldrig)

33. Tycker inte om:
oj, den listan kan bli väldigt lååång

34. Sport att titta på:
FOTBOLL, solklart!

35. Snabbmatsrestaurang:
Mc Donalds

36. Senaste sjukhusvistelse:
Förra veckan..

37. Favoritdricka:
ett stort glas cola med is i...

38. Vilken färg på väggarna i ditt sovrum:
vit och rosa..

39. Hur många gånger kuggade du på körkortet:
har inte gjort de än.. men det kmr väl bli flera st..

40. Vem/var är du om 10 år:
På en bänk utanför systemet

41. Vem fick du senast e-mail från:
som alltid Facebook...*suck*

42. Har du någonsin blivit dömd för något brott:
ehm nej..

43. Om du fick ett enda kreditkort, vilken affär skulle du välja:
oj.. svårt är inte i affärer så mkt..

44. Vad gör du när du är uttråkad:
sover eller gör andra irriterade

45. Fras/ord du använder (för) ofta:
ehm.. (har ganska svårt komma ihåg vad jag ska säga)

46. Vän som bor längst från dig:
just nu, Cindi Pundare..

47. Vad retar du dig på: 
ouf, finns nog mkt.. fråga de som känner mig 

48. Det bästa du vet:
min stora familj, inte många som har det som vi har.

49. Läggdags:
när jag inte kan hålla mina ögon öppna längre så typ vid 19..

50. Snyggast på tv?
jag, när jag var med i en reklamfilm

51. Hur många köttbullar lägger du upp på en tallrik:
4-5..

52. Vad är klockan:
12:26

53. Bästa artisten genom tiderna:
Mickael Jackson, hans låtar får en alltid på bästa humöret

54. Favoritspel:
hmm.. brukar inte spela spel

55. Favoritfilmmusik:
ingen aning

56. Skostorlek:
37

57. Syskon:
Två härliga småbröder (som e längre än mig)

58. Favoritpålägg: 
salami

59. Om du var tvungen att skänkabort 25 000 till välgörenhet, vem skulle få dina pengar:
barn som e utsatta i andra länder..

60. Vilket är det vackraste ordet/orden du vet:
ehm.. inte en aning

61. Bästa bok du läst:
har aldrig läst ut en hel bok..

62. Är du internetberoende:
jag var det men inte längre

63. Favoritdjur:
Hundar

64. Gillar du snö:
ja det funkar väl..

65. Favoritglass:
italiensk

66. När köpte du något åt dig själv sist:
en mobil förra helgen

67. Är du långsint:
beror på vad och vem

68. Din sämsta egenskap:
Envis

69. Vilken är din bästa egenskap:
Envis helt klart, man får oftast som man vill ;D

70. Vilket är ditt nästa mål i ditt liv:
att överleva nästa dag?

71. Skulle du döda en kattunge om du fick 20 000kr:
ehmm.. kanske (hoppas inte nadine eller johanna läser detta)

72. Vad gör du i sommar:
jobbar:(.. sen umgås med dom jag tkr om

73. Mest intressanta stad du varit i:
oj, har varit i väldigt många

74. Vilket djur skulle du identifiera dig själv med:
Hund ( e nadine's pitbull)

75. Vad fascinerar dig mest hos andra människor:
Att ingen är som den andra

76. Senaste pojkvännen/flickvännen:
Jag har en pojkvän nu?..

77. Favoritgodis:
SURA REMMAR!

78. Spelar du nåt instrument:
jamenvisst.. nä är inte musikalisk av mig

79. Vilken/vilka sporter gillar du mest:
Fotboll, innebandy

80: Vilken person i hela världen skulle du helst vilja träffa, och varför: 
Totti, har varit kär i honom sen jag var liten

 81. Vilken film såg du på bio senast:
måste varit män som hatar kvinnor, med farmor

82. Senaste köpta skiva:
det lägger jag inte pengar på..

83. Roligaste konserten:
har inte varit på någon direkt rolig, men finns några bra

84. Bästa känslan:
Lycka, trygghet och kärlek

85. Samlar du på något:
ja..

86. i så fall, vad:
Mobiler kanske

87. Är du feminist:
ibland ja ibland inte alls..

88. Om du var ett instrument, vad skulle du vara då:
en trumma

89. Favoritskiva:
ingen..

90. Bästa kompis: 
har några.. alla e de olika. Men Nadine och Johanna står mig närmast

91. Hur tror du att folk som ser dig på stan uppfattar dig:
en glad och snäll person, hoppas jag iaf..

92. Vad stör du dig mest på i detta ögonblick:
Att N aldrig blir klar med min present så jag kan få åka in till stan och få den:(

93. Favoritlåt:
många..

95. Har du en mobiltelefon:
nä nu är det såhär att om man ska nå någon så får man gå och plinga på och prata..

97. Vad är det vackraste som finns:
min familj

98. Om du fick en resa helt gratis, vart skulle du åka?:
oj svårt, jag har varit på många ställen

99. Är du Straight- homo- eller bisexuell:
Straight

100. Vad är klockan nu när du är klar:
12:41

Första dejt^^

Hallå alla sommarfina människor!
Just nu sitter jag och väntar på att N ska bli klar så vi kan åka till stan. Vi ska äta och gå på bio, det blir som vår första dejt. Haha ingen av oss är direkt romantiska så det här blir väl något nytt. så får se om jag skriver ikväll när vi kommer hem. Och imorn då bär det av till Grönan med chicksen... det är Gaga. Är inte direkt ett fan utav henne men vafan.. bra musik och roligt sällskap slår väl aldrig fel..  Och nyss skrev Cindi Pundare till mig.. kan den här dagen bli bättre?

Nu ska jag stressa N lite så vi kan åka in.. blir så rastlös:D


Ciao


RSS 2.0