Kom som en chock

Tänkte berätta lite vart jag har hållit hus, vissa av er vet redan men för er som inte vet ska få lite fakta nu.
I måndags precis innan jag skulle sluta så var jag och Hanna med på ett ultraljud. Vi följde med patienten och allt kändes bra. Hade dock känt mig lite konstig under dagen. Men efter ett tag så fick jag som ett starkt tryck i huvudet och bestämde mig för att sätta mig ner.
 En stund senare vaknar jag upp och det står en massa folk runt om mig. De körde mig till akuten där jag dock fick vänta drygt 5 timmar. Efter ett tag bestämde de sig för att hålla mig kvar där över natten så de kunde hålla koll på mitt hjärta. Men Jag var där i drygt 3 dagar.  de gjorde EKG, Skallröntgen , EGG samt ultraljud på hjärtat.  De tror att de kan röra sig om epilepsi så jag får se nu vad de kommer fram till

Tänkte bara säga det och att jag förmodligen kommer vara svår att ha kontakt med nu när jag kommer sova ganska mkt. Men så ni vet vad som har hänt

Puss och kram

Första fagen på praktiken :D

Godmorgon alla pigga människor!

Idag gäller det, första dagen på praktiken. Jag har varit rätt så lugn ända fram tills nu, helt skakig. Jag börjar iaf 0930, så de e ingen tidig dag idag. Tänkte bara skriva lite så ni alla vet vart jag håller hus de närmsta 4 veckorna. Nu måste jag gå och fixa klart de sista samt att få upp N ur sängen.

Ha en bra dag! Och lycka till klassen på praktiken,


Ciao

fredag och allt är piss

jaha sista dagen i skolan innan praktiken börjar. Tog nyss sprutan så jag kommer väl må ännu mer piss än vad jag redan gör. Kommer vara nerdränkt i piss fan. Men men livet är inte alltid en dans på rosor och alla har sina problem. Hoppas den här dagen går snabbt så jag kan få gå hem och lägga mig och sova och bara försvinna för ett tag. Kan något positivt komma snart?

Aja sitter iaf i skolan och väntar på att min lektion ska börja.. alltså 0940. kuuuuul. sen är det muntliga nationella kommer gå piss det med såå aaa hela dagen är bara PISSSSS.



aja ska inte dränka er över mina problem.. hörs väl kanske ikväll.

ciao

Vad ska jag göra?

Spelar ingen roll vad jag gör.. Samma visa spelas bara om och om igen! Snart ger jag upp hoppet och skiter i konsekvenserna.

En sån häääärlig dag!

Hallå alla glada djurgårdare där ute!
Hur skönt var det inte med vinst idag? Jävligt skönt. Har inte skrivit på ett tag nu eftersom jag har haft min kusin här ifrån Dalarna. Vi har hunnit med det mesta, prata, skratta, prutta mer behöver vi inte. Halloweenfesten igår vart som planerat. Jag var ko, karro var hippie och N var bonde. Så söta.

Idag är det inte en vanlig söndag utan jag och N firar (inte hunnit det än) 8 månadet! Känns fortfarande lika rätt och jag har aldrig varit så här kär förut! Men den största glääädjen är nog att DJURGÅRDENS IF HÖLL SIG KVAR! Vilken match..

Till alla bajare där ute.. ha så trevligt i superettan.


Nu ska jag färga Karros hår sen ska vi ligga prata hela natten!

Ciao

är så hungrig

skolan gick ganska fort idag, fick tillbaka mitt lindrande vård prov och där hade det gått rikitgt bra. Fick Vg, hade inte ens pluggat så nästa gång blir det högre:) var även bara 2p från MVG så det var inte så stor skillnad.

Men nu har jag iaf lagat mat åt mig och N, riktigt lyckat tycker jag iaf. Hoppas han kommer hem snart så jag kan få äta.. dör snart.

Ha en bra kväll

ciao


Då är allt nästan klart då

Jaha idag avgjordes SM-guld striden mellan IFK Göteborg och Aik. Till alla våran besvikelse så vann Aik. Glädjen man hade över att vi, Djurgårdens IF vann över kalmar FF med 2-0 försvan snabbt. All lycka försvann ur en, så det är väl bara ta emot alla glada jävlar där ute med ett leende. För det är inte över för oss än.  För vi har kvalet kvar.. lyckas vi ta det så håller vi oss kvar i allsvenskan yttligare ett år..

Här kommer datum och tider för kvalen:
4 nov kl 19.15: Assyriska–Djurgården.
8 nov kl 16.45: Djurgården–Assyriska.


Vet inte så mkt mer jag ska skriva, får bara vara glad och tänka på våran insats idag. Hoppas Niclas kommer hem snart, han åkte vid 10 i morse så ja, han var tvungen att fira efter men nu tror jag iaf att han är på väg hem..


Ha det bra nu

Ciao


så jävla bakis

Lyckad kväll igår med CP. Var inte lika taggad som jag var till en början men så fort vi träffades så var man igång igen.. Kom hem ungefär halv 2. vet ganska tidigt  men jag hade redan fått i mig rejält mkt och kände att det var skönare åka tåg hem än nån jävla nattbuss. Niclas och hans kompis hämtade mig i jakan med bil. Tack gud för det. Men men mår inte så bra nu iaf.. får väl skylla mig själv som niclas säger men aja, det går över.

Han drog nyss för att gå på matchen mot kalmar, hoppas vi vinner eller iaf kör oavgjort. Har aldrig vunnit över dom men man kan väl få hoppas på ett mirakel idag?
Göteborg MÅSTE vinna idag, känns fel heja på något annat lag men fan hellre att vi åker ut än att råttorna vinner sm guld.

Men nu ska jag försöka ta på mig några kläder och gå ner till affären och köpa något att äta..

Ps. pappa du e bara avundsjuk för vi fortfarande ligger kvar ;D..


Ha en bra dag med en massa fotbollsglädje!

Ciao


RSS 2.0