Cindi gästbloggar.. *hemlis*

Hej, Erica vet inte att jag skriver, så blir väll en liten överraskning! Jag har bytt header åt henne, hade lite tråkigt.
Erica ligger nog i sängen och latar sig, ovanligt va? :)

Jag ville bara skriva ett litet inlägg till dig Erica och säga att jag saknar dig, otroligt mycket. Du vet om det och jag hoppas vi ses snart. Vi har fan inte träffats på åratal känns det som. Du betyder så mycket för mig och har fått mig att må så mycket bättre när vi ses. Vi båda har gått igenom så mycket, vilket gör det lättare för oss att förstå varandra. Det vi snackar om stannar mellan oss också, och båda vet om det. Vi kan prata med varandra om allt. Och det viktigaste är att vi båda finns vid varandras sida, oavsett vad, och att vi vet om att vi inte sviker varandra! Jag kan fortsätta skriva hur mycket som helst, men du vet hur mycket du betyder för mig! Älskar dig Erica! /Cindii


                  



det är som i film

Min moster berättade nyss om ett stort rån som inträffade i morse. De hade tydligen lanadat med helikopter på taket, sprängt det och kommit över 1 miljard kronor. Helt sjukt, sen hade de mordhotat alla helikoptara. Och sedan hade de tagit sig till Angered och landat på en plats där bara en pilot skulle kunna landa. Och nu är dom spårlöst borta. Poliserna kunde inte göra någonting, de var i totalt underläge. Som sagt helt sjuuukt.


Men nu ska jag bara säga att mitt hår, är som nytt. Sjukt sköönt. Men nu ska jag prata med moster sen ska vi på middag.

Ciao<3


Ät fisk om du kan!

Haha, börja äta fisk om du inte gör det. Det konstaterade jag och min mamma igår när vi var på arlanda och väntade på min pappa. Hon har ju då aldrig ätit fisk, pga allergi vilket är då förståligt. Men när vi var och kollade på några böcker så fanns det en bok som hette "no thanks i'm allergic". Vilket var en ganska bra bok för min mamma. Men sen kom det här med att man blir smart om man äter fisk. Hon sa att hon kunde säga att hon var allergisk på japanesiska haha. Så börja äta fisk om du inte vill få problem med att prata när du blir äldre.

Men men, just nu sitter jag i skolan. Kanske inte är så bra att blogga men jag har gjort klart alla uppgifter i historia så jag har inget att göra i 30 min.

ikväll ska jag på middag hemma hos mammas kompis malin, efter det drar jag hem till N och skickar in saker jag skrivit klart!..

Ha en bra daaag gott folk!

Ciao<3


domedagen är här..

...Jag har pluggat, och är färdig före Johanna! Helt otroligt, vi måste gjort ombytta roller. Tur för mig dock men stackars Johanna nu vet hon hur det är att leva utan hjärna. Inte så kul men man kan fan imponera ganska lätt haha^^

Idag i skolan så var det iaf sjukt roligt då hela klassen skulle sätta på blöjor på varandra, väldigt snyggt vart det. Haha bilder från de kommer någon annan dag.

Nä nu ska jag.. vad ska jag göra? Är så stolt över mig själv så har inga tankar på vad jag vill göra. Eller kanske min hjärna har rymt igen, kanske vart för stort tryck:(.. Aja ska väl njuta en stund till iaf^^

Ciao<3


dags för skola igen

Godmorgon alla sommarlängtande.
Måste bara börja med att fan vad skönt det var med seger igår, 1-4 till Djurgården. Vi ligger inte sist längre iaf så det är inte lika pinsamt. Men spelarna har nog ställt in sig på att åka ner i år så man får ju se hur det blir nu här fram över.

Igår åkte jag och N hem till hans bror i örby, vi satt ute på en pub/resturang och drack cider och öl. Manges "tjej" höll på skriva en uppgift till sin skola. Fick reda på att hon går på GIH, ganska roligt ifall vi stöter på varandra till luncherna. Men sedan gick vi upp till dom och spelade rock band, jag var ju grym (eller inte). Och sedan åt vi och spelade absolut överens. Jag och N förlorade men det var roligt iaf. Men trötta var vi när vi kom hem, kl var halv 1. Men vi somnade ganska fort båda två.

Idag börjar jag kl13 och ska på en föreläsning om inkontinensskydd. Känns ju spännande, blöjor är ju mitt favorit ämne. Men efter det ska jag åka och träna, ska bli hur skönt som helst^^

Men nu ska jag lägga mig bredvid N en stund innan jag börjar fixa mig till skolan.

Ciao<3


varför får jag aldrig sova?

Gårdagen var väldigt lyckad. Man har alltid kul när man är med världens bästa tjejer, vi åt pizza,godis, chips och drack cola. Sedan efter några timmar pratandes framfrör SAC så började vi göra oss i ordning för att gå ut och röka vattenpipa på hennes gård. Men det var så sjuuukt äcklig smak så nästan ingen av oss ville röka.
 
Väl på tåget hem kom det fram en man som frågade vad jag gjorde, om jag pluggade eller jobba så då sa jag att jag pluggade till undersköterska och sen vart han fast. Han ville sitta och ställa en massa frågor om hans mamma som var sjuk och vad jag hade för råd till honom om hans mamma. Så jag berättade för honom de jag visste och han vart ganska lugn. När jag sedan kom hem så fick jag hjälpa N att massera hans nacke eftersom han har tydligen fått huvudvärk så fort han ansträngt sig. Och direkt etfer att jag gjort det så somnade han. Jag var dock inte lika trött så jag kollade på en film.

Men nu till det allvarliga problemet.. Det spelar ingen roll hur länge jag är uppe, jag kan sitta uppe till 3-4 på nätterna men vaknar ändå tidigt. Jag vaknar runt 9-10 tiden och är hur pigg som helst i kroppen men ögonen säger emot. Men jag blir så rastlös utav att bara ligga där i sängen. Hur ska jag göra för att kunna få sova mer? Vill inte börja ta starka tabletter... Åh skulle göra allt för att få ligga och sova just nu!

Men men, idag måste jag möta och lämna Johannas plånbok som hon glömde i min väska (eller båda glömde nog) sean får jag se vad som händer. N ligger fortfarande och sover, vill egentligen lägga mig bredvid men vill inte störa honom när han ligger där och ser så sööt ut^^.

Nä nu ska jag väl kolla på någon film eller något så jag kanske blir lite mer trött:D..

Ha det bra
Ciao<3


Snaart e det foootbooll.

Haha kollade nyss på "efter tio" som klassen var med på idag. Är så glad att jag inte var med för man ser publiken ganska mycket och efter den tabben jag gjorde på den förra tv inspelningen så vill jag inte göra om det.

Haha, juste nu ligger N i sängen och pratar med Oskar. Deras samtal kan vara väldigt lååånga så jag passar på att skriva ett inlägg då N inte kommenterar att jag alltid ska vara ute och kolla bloggar.

Men snart är det fotboll på tv, jag hoppas Barca vinner. Har aldrig riktigt gillat Inter. Så vi får se, hoppas på vinst iaf. Men nu ska jag prata lite mer med Nadine på msn, hon är iaf social^^.

Ciao<3


grattis lillebror<3

Igår när min bror kom hem från sin träning gick han runt och sjöng "ja må han leva" han var nog så glad inför idag då han fyller 13år, de blir så stora.. Och så idag väckte pappa mig och N och sa att vi skulle upp och sjunga för Nicklas. Han vart väldigt glad över sin present som var en ny walkman mobil. Hans förra är inte hel om jag säger så.. haha.

Idag i skolan så var det inte så många som var där, vi var 8st hah. Vi fick se på robin hood haha det hade tydligen med medeltiden att göra.

Just nu sitter jag hemma hos min moster och väntar på att gymmet ska öppna, har tränat varje dag nu den här veckan och det är hur skööönt som helst. Men nu ska jag avsluta detta inlägg och göra mig i ordning för att gå och träna. Kan inte vänta hela dagen, ikväll är det foooootbooll.

ha det bra!
Ciao<3


dags att träna igen

skepp och hojj!

Skolan idag var inte direkt något speciellt, vi var på älvsjö mässan. Fick dock inte ihop så mkt som jag hade hoppats på!
Nu sitter jag iaf hemma hos N, han ska snart träffa Eldin och gymma. Så jag ska också röra mig mot solna där jag ska gymma. Dagens pass blir kick-boxning, riktigt skojigt. Man är helt jävla slut efter.  Men nu ska jag plocka ihop det sista så jag inte behöver stressa sen.


Ciao<3


RSS 2.0