PAAAAAAAAAAAAAAAANIIIK

JAG HAR PAAAAANIK! Har några saker jag måste göra nu innan skolan slutar, arbeten som ska in, argumenterande tal. Usch, får paaanik.

Aja nu ska jag ta det lugnt tills pappa kommer och hämtar mig sen är det bara hem och sätta igång med allt!



hur vet man vad man ska tro på?

heje!

Mår inte så bra idag, jag och N har bråkat. Hatar att göra det, och nu har han åkt här ifrån.  Vet inte vad jag ska göra, vill bara att allt ska vara bra. Finns ingen här som kan få mig på andra tankar heller. Tjejerna är hos grannen och leker. Tur att de iaf e inne nu när det är kaosväder. Nu skulle jag haft en liten Chi, någon som alltid är med en. Men augusti eller september så ska jag köpa en, det är bestämt. Jag måste ha en, orkar inte vänta.
 Orkar inte skriva så mycket just nu, känns bara tomt och onödigt. Hoppas alla andra har en bättre dag än den jag har iaf. Hoppas allt löser sig.

Snart får jag iaf träffa min familj, saknar dom så mycket. Ska vara hemma så mycket som möjligt den här veckan. De är dom man vet som alltid kommer finnas för en, vare sig de är gott elle ont.

Aja
hörs när vi hörs!


barnvakt

Haaaaallååå!

Äntligen hemma från Göteborg, trodde aldrig man skulle komma hem. Sov till 10 i morse för att göra mig i ordning. Jag skulle passa lella och Elicia.

Just nu sitter vi tre och har lördagsmys och kollar på någon film om någon råtta som e kock, kommer inte på vad den heter. Snart kommer även Nicke hit och umgås med oss.. Han e lite nere efter matchen idag, men men.

Imorn ska jag soooooooooola, måste bli brun tills jag ska ha min fina vita klänning.

Nej nu ska jag kolla klart på filmen :D

Trevlig kväll!

CIIIIIIIIIIAAAAAAAAOOOOOO

 


nu är det dags för fredagsmys

HalliHallååååå

Just nu sitter man i mys kläder och kollar på våra bästa år. Efter det måste jag skynda mig in i duschen för att ta bussen som går kl 12 mot jobbet. Hoppas det blir en lugn kväll idag, de dagarna gör att man vill tillbaka och jobba. Ska ju jobba där hela sommarn, fast är ledig ganska många dagar emellan. Hoppas de fyller ut med lite ,er tider:D..

Igår iaf så var det en väldigt lugn dag, en dag som vi bara låg i sängen och kolla på massa filmer. Det är skönt och bara ligga och mysa, prata samt kolla på film med den man älskar.

Nu på tal om ingenting så har jag funderat på skaffa mig en liten hund. Jag har kontaktat ett par uppfödare och hra några favoriter. Jag funderar på skaffa en till augusti. Men vi får se hur det blir med det.
Nu börjar pogrammet igen, måste kila

CIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAO!


skooooola

Halloj!

är redan i skolan,börjar om 30min. Men har iaf bara en lektion idag så det gör inget. Just nu är det bara jag och Hugo här. Han är rätt förbannad på den andra datorn som inte verkar göra som han vill haha

Men efter skolan iaf så ska jag åka hem till Carina och hennes mage. Hoppas han kommer snart vill bara pussa på honom(bebisen alltså)

Efter de ska jag möta upp N och några utav hans vänner så ska vi bara ta det lugnt i det fina vädret:D

CIIIIIIIIIIIIIIIIAAAAAO


vad ska man tro?

Ibland kan jag få så dålig magkänsla så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Det handlar då inte om ingenting utan just någon man bryr sig om. Jag kan ibland känna att jag är redo att ge upp allt för jag inte orkar längre. Hemskt! Jag brukar inte vara någon som ger upp, ska jag göra det nu? Varför ska kärlek vara så svårt. Varför kan man inte bara strunta ialla de dåliga sakerna? Aja jag inbillar mig säkert bara. Jag vet vart vi står och det känns iaf bra. Men men har man varit med om saker förut då blir man mer nojjig.

Nu orkar jag inte tänka på det längre. jag går ut i solen och slappnar av.


ha en fortsatt bra dag!


länge sen

halloj!

länge sen jag skrev. Men det händer saker hela tiden och man hinner inte mer än att blinka så händer något igen.
Men nu är det iaf mindre än en månad kvar till studenten. Fattar inte att jag har klarat mig alla år. Men man har varit med om mycket under alla år i skolan.

Idag iaf så var vi på danderyd och kollade på operationer. Först en testikelcancer sedan en förstorad prostata. Mycket intressanta.
Efter det åkte jag, hanna och louise till ett buffé ställe. Mycket god mat. Kommer ej ihåg vad det hette men men.

Imorn ska jag äntligen till gyn igen. Hoppas allt är borta så jag slipper mer besvär. Men med min tur det här året så lär väl inte det hända.

Nu ska jag kolla på tv med farfar och vänta på att farmor kommer så jag kan få testa min studentklänning.


Ha det bra CIIIIIAAAAAAAAAAAO!

RSS 2.0