Cindi gästbloggar i hemlighet ;)

haha, ho ho ho, tomten cindi kommer här med ett skojigt inlägg :) Eller egentligen inte, men erica ligger just nu och sover så tänkte att jag ändå kan uppdatera hennes blogg lite eftersom hon s*ger på det själv :) Aja hursomhelst, idag var vi i stan och shoppade massa julklappar, och fy saaaatan vad mycket folk det var, helt sjukt! Efter det åkte vi hem till mig och började slå in alla julklappar. Sen började en film på tv och vad händer då tror ni? Jamen precis, de e självklart att Erica somnar efter typ mindre än en kvart. Oj oj nu vaknade hon till, hoppas inte hon märker att jag liksom sitter och skriver i hennes blogg ;o  HAHA måste bara säga att hon har världens svåraste men roligaste lösenord, det var jäävligt kul när jag skulle försöka lista ut vad det var. Trodde hon skulle ha nåt i stil med "cindi-bäst-i-världen", men nej tydligen inte..
Oj nu blev det här ett heeeeelt ointressant inlägg, men jag vet att du läser ändå ;)
Nej nu ska jag göra nåt mer vettigt, typ som att kolla på en till film eller så, och erica kommer nog somna om igen! haha

Pusshej /Cindiii



Här e typ en ap-bra bild jag tog för 5 minuter sen, haha.
älskar dig erica! God jul!





Så jävla lågt!!

Har varit så jävla arg och besviken i flera dagar nu.. Orkar inte ens bli ledsen över det här längre.. Känns bara som man blir överkörd med nya saker gång på gång. Så fort man tycker att allt har blivit bättre så skiter det sig hela tiden.. Tror den gamla erica e tillbaka nu för de e bara ilska som kommer ur en.. Ska man skratta eller gråta?

RSS 2.0