going loco down in acapulco

Shuez;D

Fan vilket fint väder, hur skönt som helst ute. Väntar bara på¨att solen ska lägga sig över terassen så jag kan lägga mig där och steka.
 Mina föräldrar drog för en timme sen mot enköping för att kolla när bror har cup. N är också där på inflyttningsfest hos sin bror, så jag blir helt själv. Men ikväll kommer min kära bror kim hem, ska vara ärlig har saknat han väldigt mkt.

Sen jobbar jag med ikväll, kanske inte de roligaste när jag skulle jobbat från 16 men måste börja kl 13:00 ist. Men men, lika bra jobba. Blir ju en massa cash sen;)..

Nästa vecka blir de massa mys med mina favorit tjejer, Nadine, Johanna och Maame:D

Ha en bra dag
ciao

sommar kväll med jordgubbar droppade i grädde

Bella och Erica här, vi sitter på ballen i hld och lyssnar på musik. Medan grabbarna spelar UFC.  Lägger lite bilder så ni får se...



Den fina ballen





Angelo står och röker



Nicke bakom starkölen




Danilo leker.. jag vet inte vad



Bella på ballen




Den fina betongen




Bella tar kort





Jag fixar musik, medan bella tar kort över hennes nya ögonsten




Grabbarna in action

vad är de som händer med mig?

En sak förstår jag inte, varför la jag av med all sport? Jag brann ju för det, skulle inte kunna leva utan de. Och nu sitter jag här på min feta röv och pillar naveludd.. Nä fy, klarar inte av att se mig själv knapp. Nu är det slut på godsaker och annat onyttigt. De värsta är att ifall N sitter med en stor godispåse och jag inte får ta.. Ska försöka få honom att trappa ner på det med. Han drar ju in i lumpen så han måste ju förbereda sig lite iaf.
Och en sak till, jag ska verkligen inte banta! Det är de värsta du kan göra, kroppen åldras i förtid och inget utav de verkar funka. Plus att jag fortfarande e ung. Jag ska inte ändra min kost, eller jo okej kanske inte snabbmat varje dag bara för att jag rör mig men en ordentlig måltid. Mkt sallad med, blir inga problem älskar sallad.


Verkar som att jag är hemma själv den här helgen med så ett perfekt tillfälle att ut och springa, köpa hem sallad och bara njuta utav solen (om den väljer att stanna såklart)..

Nä nu måste jag sova, börjar 07:00 imorn så måste upp väldigt tidigt.

Njut utav ert sommarlov!
Ciao

solig dag

Jaha, börjar bli ganska bra på uppdatera bloggen just nu. Men känns som jag inte skriver om något viktigt. Ni kanske har något förslag åt mig vad jag ska skriva om? Skulle isf sitte fint med en kommentar(a)
Jobbet gick iaf utmärkt idag, även fast jag inte sovit någonting. Nu sitter jag väntar på att familjen ska komma hem, niclas kommer förmodligen också ut. Nä nu ska jag hoppa in i en dusch sen gå ner mot mormor och hjälpa henne med maten(försöka iaf).
Skriver mer ikväll

Ha det bra
Ciao

dålig sömn

Är det någon mer som är vaken än jag?
Tror inte det iaf, kanske finns ett par stycken som inte somnat än. Jag har iaf inte sovit ett skit, gick och la mig ganska skapligt vid 22:30 men somnade inte förens vid 02:00 ungefär. Och vaknade 04:50, gick inte att somna om. Får väl hälla i mig en massa kaffe så jag håller mig vaken idag, jobbar bara till 15:00 så kan sova när jag kommer hem.
Nu ska jag göra kaffe och äta något, ska inte åka här ifrån förens 06:30..

Ha en bra dag
ciao



Måste hålla mig vaken idag!

Fan...

Är både arg och ledsen. Men mest av allt besviken. Blod är tjockare än vatten!

idag har jag varit en duktig flicka

Tjenare stickor!
Nu har jag städat hela huset, kan ni tänka er hela huset. Det är ganska mkt, har nog aldrig städat såhär mkt förut. Gör en lista över vad jag har gjort idag och sen vad jag har kvar att göra imorn när jag kommer hem från jobbet^^

Dagens sysslor:
Köket: dammsugit, torkat alla bänkar, fixat all disk
Vardagsrum: Torkat bordet, fixat kuddarna i soffan samt dammsugit
Kim's rum: Bäddat sängen, tagit smuttstvätt, dammsugit.
Nicke's rum: Bäddat sängen, fixat spelen, tagit tvätt samt dammsugit
M&P's rum: Bäddat säng, tagit disk, tagit tvätt samt dammsugit
Övre toa: Tagit tvätt, sopat/dammsugit, gjort rent handfat.
Trappen: Sopat och dammsugit
Hallen: Plockat bort skor, hängt undan jackor, sopat, dammsugit och plockat undan på bänken.
Mitt rum: Bäddat sängen, plockat undan filmer, tagit smuttstvätt, gjort rent på sminkbordet.
Nedre toa; Gjort rent handfatet, fixatr duschen.

Morgon dagens sysslor:
* skura alla rum
*  Vika tvätt
* Tvätta kläder
* Fixa mammas blommor

Nu ska jag hoppa in i dushen sedan gå ner till m&m och äta lunch sen drar jag iväg till jobbet.

Ha en bra kväll alla
ciao


ge mig fint väder

Godmorgon alla morgonpigga människor!

Jag skulle ha jobbat dag idag men en annan ville byta så jag fick jobba kväll idag ist. Vet inte vad jag gör uppe nu iaf, kan ju sova mkt längre. Men det är bara ta vara på den tiden man e ledig.

Nu ska jag ner till m&m och äta frukost och umgås lite med dom. Hoppas det blir sol så jag kan sola lite idag igen. Även fast de sägar att det ska bli regn idag:(..

Ha en bra dag
Ciao

Glad Midsommar<3

Godmorgon alla glada människor!
Just nu sitter jag nere hos mormor och morfar, gick ner hit för att äta frukost med dom. Funderar på ifall jag ska klippa gräsmattan idag så jag slipper göra det nästa vecka. Och det är ju sol ute så måste passa på att få lite färg på kroppen. Känner mig lek och tråkig. Jag jobbar ju som sagt kväll idag så slutar vid 21:00. Sen kanske jag åker förbi Anna en stund och önskar de en glad midsommar. Börjar 07:00 imorn så blir inte uppe så länge idag. Nä, nu ska jag ut och njuta utav det fina vädret. Länge sedan de var sol ute.

Glad midsommar alla:D

dags att jobba igen

Shuez;D
Niclas åkte här ifrån för inte så länge sen. Han skulle hem träffa vänner tror jag. Imorn drar han någonstans kommer inte ihåg vart så kommer inte träffa honom förens tisdag nästa vecka. Men det klarar man av. Min familj åker till landet över midsommar så jag är hemma helt själv. Ganska läskigt i detta hus, tror det spökar ibland. Så ja, får väl se vad jag hittar på i min ensamhet.
Ikväll ska jag iaf jobba, börjar 14:45 och slutar 21:00, ganska skönt jobba kväll. Brukar vara ganska lugnt då. Imorgon jobbar jag också kväll så ska bli skönt få sova ut ganska mkt nu. Sen jobbar jag ju lör-söndag också men då är det under dagen så kommer kunna umgås med m&m för de är hemma.

Nej nu ska jag plocka undan i köket så jag slipper göra det imorn^^

Ha en bra dag
Ciao

solsolsolsol

Nu väntar jag och Níclas på att Johanna ska komma hit så hon kan ligga med Axel:)..


Bättre väder än igår

shuez;D
Nu sitter jag vid datan medan N ligger i sängen och kollar på tv. Vi har mat i ugnen så ska väl äta om 10 min eller så.
Jag får se vad som händer ikväll, kanske går ut eller något. Kl 20:00 ska vi iaf se på mean girls hah
Ha en bra dag
Ciao


gå och lägg dig sabina

Shuez;D
Nu har jag gjort mig i ordning för att åka hem till N. Behöver inte fixa mig så mkt ska iaf bara  åka dit för att sova så.. hah^^
får väl se om man träffar Johanna idag ifall hon vägarna förbi västra*hoppas*.
Nu ska jag äta något så jag inte mår dåligt ikväll.. usch mina äggstockar gör ont igen.
Ha det bra
Ciao

Ps. SABINA GÅ OCH LÄGG DIG!


bästa som finns

Finns inge roligare än att skriva äckliga saker så Johanna nästan spyr hah, det värsta är att hon e väldigt bra på ge igen. Plus att jag nästan själv spyr utav de jag skriver:S.. Smart brud jag e eller vad säger ni;)

Tur man jobbar dessa dagar!

Shuez ;D
Ja, vad ska man säga? Har iaf jobbat idag, gick väldigt bra. Efter jag jobba åkte jag, mamma och pappa ner till m&m för att äta jordgubbar med grädde*MUMS*.. Vet inte riktigt vad jag ska göra nu, kanske kolla på grey's som jag missade i onsdags. Efter det ska jag väl, ja ta det lugnt. Är ledig i tre dagar nu så^^ Jag lägger väl upp mitt schema för nästa vecka så ni vet vart ni ska planera in saker^^(a)
Ciao

Måndag: Ledig
Tisdag: Ledig
Onsdag: Ledig
Torsdag: 14:45- 21:00
Fredag: 14:45- 21:00
Lördag: 07:00-15:00
Söndag: 07:00- 15:00

Trött, trött, trött!

Go'natt då gott folk!
Ska upp tidigt imorn och känner mig trött redan nu så lika bra att sova. Känns skönt också att Nadine e hemma säkert.
Sov gott!
ciao


Alla har sitt egna sätt att sova på haha


Niclas stora dag

Shuez alla landkrabbor ;D
Igår när jag och N var på Daniellas skolavslutning så hände något som N aldrig kommer att glömma. Elicia har alltid varit blyg mot honom och har inte ens kunnat sitta i närheten. Men igår i kyrkan satte hon sig i mitt knä och höll på med hans tröja. Jag vart ganska chockad att hon vågade göra det. Men sen hände de.. vi skulle säga hejdå och jag gav Daniella en kram, samtidigt som jag kramar henne ser jag att Elicia kramar N :O.. så ja, det gjorde hans dag;D.

Idag har jag jobbat mellan 07:00 och 15:00. Allt var så segt idag, tror det var vädret. Nästan ingen pratade vid lunchen och alla var på sina rum och sov. Helt otroligt. Men sedan vid 2 då de flesta ska ha medicin och fika fick jag jobba själv och jag ska tala om för er att det var ett rent helvete. Hon som skulle jobbat med mig den timmen mellan 2-3 kom inte förens vid 3 så ja, vad ska man säga...

Jag ska jobba imorn med, börjar 07:00 och slutar 14:00. Vet inte vad jag hittar på efter kanske träffar någon. orkar inte planera nu eftersom jag inte vet hur jag kommer må imorn.
Nu ska jag iaf sova en stund tänkte jag, e ensam hemma så bäst att passa på när det är tyst.
Ha en bra kväll
ciao


Grattis

Shuez ;D
Idag ska jag fira min lilla bebis som fyller 4år. Kommer att vara i hld, så några ska hit och äta mat. Jag har precis hjälpt Bella med att skura och dammsuga deras golv. Så kanske kommer att bli en väldigt dålig uppdatering ikväll, men ska bli bättre. Kommer ju vara hemma största delen utav sommaren så varför inte bara skriva ett inlägg så är det klart sen;)..

Imorn så har min större bebis skolavslutning, hon ska sjunga i någon kyrka så ska dit och kolla. Sen efter det ska jag träffa N. Nu ser jag ju att solen har tittat fram, vad e det som händer? :D

Ha det bra
 ciao

test

1. Vad/vem fick dig att skratta idag? Min bror
2 Vad gjorde du 8.00 imorse? sms:a med N
3. Vad gjorde du för 30 min sen? Skura och dammsög
4. Vad hände 1993? jag fick en bror
6. Tre ord varför du sist spydde? var för full
7. Vilken färg är din hårborste? svart
8. Vad köpte du sist? godis till mig och N
9. Vad fick du senast i present? En väska från italien
10. Vilken färg är din dörr? blå
11. Var förvarar du dina pengar? Plånboken och banken
12. Hur var vädret igår? Regn mkt dåligt
13. Var kramades du sist? Alvik
14. Vad ser du fram emot? mina lediga dagar i sommar
15. Vad är 15? Min brors ålder
16. Vilken skostorlek har du? 37
17. Vill du klippa dig? Verkligen inte
18. Är du över 25? Skulle inte tro det
19. Pratar du mycket? kan väl hända (A)
20. Kollar du på O.C.? nä har väl hänt
21. Har ditt namn ett "x" i det? nope
22. Känner du någon som heter Steve?kallar min fasters kille för det
23. Hittar du på egna ord? ja det gör jag^^
25. Är du en typiskt svartsjuk person? Nej, men har hänt
26. Vad har du för mobil? Sony ericsson
27. Vem ringde dig sist? Niclas
28. Biter du på naglarna? USCH ja, måste sluta
29. Har du lockigt hår? hah roligt, e fan pudel usch!
30. Vilken konsert ska du på härnäst? Lady gaga och Madonna
31. Vem är den sämsta personen i ditt liv just nu? är nog jag själv
32. Hur många gånger har du svurit idag? inte så många
33. Vilket ord säger du ofta? "Va?"
34. Har du sett filmen 'Donnie Darko'? Nej, känner inte igen namnet
35. Ska du jobba imorgon? Nä, men i helgen
36. Vem sa du "jag älskar dig" till sist? Niclas
37. Vad borde du göra nu? Vara snällare
38. Har du något smeknamn? Erre, mongo, mupp och sist men inte minst GHETTOBONDEN
39. Sover du mycket? nä men länge
40. Vilken är den bästa film du sett inom loppet av 2 veckor? The one
41. Vad ska du göra på lördag? Jobba, sen lite annat
42. När var du ute sist? Några timmar sen
43. Har du gråtit idag? Ja det har jag
44. Är du en glad person? ja, om jag e med rätt folk
45. Har du roligt nu? nä skulle jag nog inte säga
46. Vad äter du helst? Godis, mat?(A)
47. Vem var du med sist? Mamma
48. Vad heter din mamma? Carola Carsana
49. Vad är hela ditt namn? Erica Michaela Denizé Carsana
50. Tycker du om någon just nu? Nej jag älskar någon just nu<3

ibland gör kärlek ont

vet inte vad jag ska säga, allt står still. Tårar rinner som aldrig förr och de vägrar sluta. Jag orkar inte med bråk och tjafs det förstör så mkt. Fattar inte hur det kan göra så ont att älska någon så mkt att man nästan vill få det sluta.

Jag älskar dig Niclas Olsson<3




en liten berättelse om Sabina

http://sabbebina.blogg.se

Nu e det så här att jag hade tänkt att berätta en liten historia om en tjej som hade en dröm att en dag få bo i ett slott.
Sabina hade jobbat hårt under sina 16 år, hon fick ärva sin familjs kiosk som låg inne på ett dagis i Hjulsta.
En dag så tänkte Sabina att hon måste få sin dröm att bli sann, så hon satte igång och jobbade. Sabina väntade på att prinsen skulle komma, och det gjorde han.
Han kom ridandes på sin gunghäst med ett stort leende och skriker "jiihaaa".
Sabina vart så förälskad att hon inte visste vad hon skulle göra, hon ville bli prinsessa. Och tro mig det blev hon. Nu lever hon lycklig med sin prins i deras stora slott!

Här kommer lite bilder från berättelsen


här har vi sabina i hennes kiosk



hennes tappra prins



En lycklig sabina i hennes slott



Så var denna lilla saga slut


gör sommar fint

Shuez alla städmissbrukare!
För ett år sedan var jag i underbara Thailand. Fan vad jag saknar värmen, maten och allt. Har inga utomlands planer för i sommar, skulle till Italien med F&f men ska jobba hela sommaren. Har iaf augusti att se ifram emot, 2 aug: lady gaga 8-10 aug: Gbg med Johanna och se Madonna. Sen så kommer ju pengarna rulla in så ska inte gnälla. Får se om jag väljer att dra utomlands och spara mina pengar men de flesta vet ju hur det brukar gå.

Just nu
håller jag på göra sommarfint i mitt rum, kommer ju jobba hela tiden så lika bra att fixa det nu så behöver jag bara dammsuga och skura i sommar. Har blivit mkt bättre på att hålla rent i mitt rum, nu står det bara en massa korgar med tvätt som jag måste vika. Jag har blivit en mkt hjälpsam flicka^^.

Ikväll möter Sverige Malta, fan komigen nu sverige. Skäms redan över vädret, vill inte behöva skämmas över fotbollen också. Får se om alla e lika taggade som mot Danmark i lördags, isf blir det mkt skrik.
Ha en bra lill-lördag
Ciao

älskar dig så mkt!

Shuez ;D
Tänkte bara säga att jag älskar dig N, fan det här har varit dom 3 bästa månaderna med dig. Nu har vi sommaren tsm innan du rycker in i lumpen. Och tro mig jag kommer inte vara med någon annan när du är där. Utan vi kommer ses varje helg. Så grattis till oss vi ahde 3 månader i måndags^^.
ciao

Helt jävla sjukt!

Seriöst kan inte fatta att det är sant... pojken är 12 och flickan är 14.

Skolan

Shuez:D just nu sitter jag i skolan och väntar på att vi ska ha ett föredrag. Hoppas man inte somnar^^ Ciao

Vilket jävla väder

Det här är inte sant! Så jävla dåligt väder blir så sjukt sur. Kan det aldrig vara sol under en lång tid? Sitter just nu på pendeln mot solna för att möta upp natte och åka hem med honom. Och Nadine fan vad avundsjuk jag är, hon drar fan till mallis. <3

Solen skiner fortfarande inte över råsunda

Hallå alla solsugare där ute!
Sitter i solna hos Carina och väntar på att kl ska bli 5 så jag kan åka och träffa Bella. Hon ska hjälpa mig att hitta något att ha på mig imorn. Hoppas det blir roligt imorn, tror det iaf. Ska få träffa N's släkt och vänner för första gången så önska mig lycka till^^ Har ju redan träffat ett få tal vänner men imorn kommer de flesta. 
Ge mig sol imorn och på lördag snälla!
Ha det bra
Ciao

Kom om ni kan, kom om ni vill!

Väldigt bra låt måste jag säga..fotbollskänsla nr 1.. Men iaf, just nu sitter jag och väntar på en sak. Så har ganska tråkigt plus att jag e ganska nervös. Det löser sig nog men men ni får ha en bra dag alla människor. Ciao

I betongen

Shuez alla betongtuggare!
Solen skiner här, mkt trevligt. Ska snart laga mat åt tjejerna hoppas det går bra. Är ju inte direkt en höjdare på laga mat men lite kan jag väl laga iaf. Så idag blir det min egna köttfärssås och pasta. Bra att de gillar det iaf. Nu ska jag kolla om maten tinat klart.
Ha det bra
ciao

solen skiner inte över råsunda

Shuez
Just nu sitter jag hos Carína och väntar på att kl ska slå halv då jag ska dra till spanska skolan för att hämta mina små tjejer. Hoppas dom blir glada^^ dom brukar iaf bli det när man kommer. Efter jag hämtat dom och Bella eller Danilo har kommit hem ska jag dra till Inger. Inte länge sedan jag fixade håret men alltid skönt att vara där. Ikväll hoppas jag bella kan fixa mina bryn så jag kan få se igen.. 
 Nu ska jag börja röra mig mot spanska skolan.
Ha det bra
Ciao


Till Er

Tänkte ägna detta inlägg till två mkt viktiga personer i mitt liv.
Dom två är inte vilka som helst utan dom e Bella och Danilo. Två stycken personer som med kärlek för varandra kan sprida det vidare till sin omgivning. Bella är då min faster, låter gamalt med de e hon verkligen inte. Danilo är då hennes man, men jag säger att han e min farbror. Han e ju verkligen som det för mig.
Dom har två av världens underbaraste barn, Daniella och Elicia. Deras leende går inte att beskriva, om man mår dåligt så kan ett litet leende från dom göra så att livet börjar ser ljust ut igen. Förut bodde jag hos dom ganska ofta, inga familje problem eller så utan för jag gillar att vara där och det är mkt närmare till skolan.
När man är där har man alltid kul, Danilo predikar om saker och Bella står ut. Nej skoja bara men ni två ska veta att jag älskar er hur mkt som helst går inte att beskriva. 

       Här kommer anledningen
till varför jag tror att jag inte är hos er likaofta längre och det är för har haft mkt i skolan och så. Det är väldigt jobbigt när man hör mina små tjejer säga att de har saknat mig och kollar med en ledsen min mot mig. Men jag lovar er, älskar er lika mkt nu som då. Jag ställer alltid upp för er!

Jag vet att jag har väldigt måna i min familj som läser min blogg, tro inte att jag dissar er totalt utan jag älskar er också något otroligt. Är väldigt stolt och glad över den famlij och släkt jag har. Älskar er!




Tisdag

Hallå alla regnledsna människor!
Vart har solen tagit vägen? Visst den var här igår men varför kan den inte stanna året ut?
Idag innan skolan var jag hemma hos Nadine, Väldigt mysigt område. Sedan rörde vi oss mot skolan där vi hade avslutningsfika på Svenskan. Fick i mig en morotskaka inte mer. Efter skolan så åkte jag till N som just nu är ute och handlar kina mat åt oss. Mkt gott må jag säga!

På torsdag ska jag med Bella till Stinsen, hon har väldigt bra smak så hon ska få hjälpa mig hitta något till N's student. VI hittar säkert något mkt fint^^.

Nu ska jag bara lyssna på lite musik på Spotify och vänta på att N kommer med maten, Sjukt hungrig.

Ha en bra dag alla
ciao

RSS 2.0