Äntligen sol

Hallå alla små apor!
Vaknade i morse och var hur arg på en person som helst. Han hade inte gjort nått i de vakna livet men i min dröm hade han ställt till de.
    Lite senare kom min mormor och Wilma upp, mormor vart lite arg eftersom jag inte har målat klart i mina föräldrars rum så hon satte mig i arbete direkt. Medan jag målade det sista i rummet så satt Wilma på golvet och prata om jag vet inte vad, allt möljigt.

Lite senare vid halv 3 tiden mötte jag Johanna i fridhemsplan och vi åkte mot vårat kära solkungen. Äntligen värme, så kallt i detta land så tkr de är bra att de finns sånt. Efter vi solat åkte vi in mot stan och köpte lite saker, måste ju ha nytt ^^.
  Efter det drog vi till gamla stan och satte oss vid vattnet (is) och bara snacka skit, eller jag va ganska arg då så vet inte vad för saker de kom ur min mun.

När jag kom hem tog jag det bara lugnt, låg i soffan och kollade på skräck med mina bröder. Länge sedan jag umgicks med dom, men insåg snabbt varför. Usch  bröder säger jag bara, kan de inte bli små igen så man kan bossa lite  (a)^^


Sen vill jag bara säga

GRATTIS CINDI PÅ DIN 17ÅRS DAG!!

Jag tog ett nytt glas

"ett förhållande är som ett glas, när du väl tappar det så går
      det sönder det spelar ingen roll hur mycket du försöker limma
      och laga det för det kommer alltid finnas sprickor. vad man
      måste bestämma sig för är om man vill ta ett nytt glas, eller
      om man vill dricka ur det spruckna och riskera att skära sig"


Jag tkr de stämmer. Och nu har jag valt att ta ett nytt glas ;D

Go' kväll

Jobbade som sagt kväll idag, gick väldigt bra. Det är inte så stor förändring sen jag var där på min praktik, några har ju gått bort och så men annars inte. Det är alltid lika kul när folk som är dementa kmr ihåg mitt namn. De tkr jag e en sån trevlig och ordentlig flicka. De är nog tur att de inte vet hur jag e på fritiden (a). Jobbade med en tjej idag som jag inte jobbat med förut, hon var hur rolig som helst. Och de är nog som vissa säger"tiden går fortare om man har roligt" och det gjorde det verkligen. Fick också reda på att jag tjänar mer än folk som är äldre än mig, så de var ju också trevligt. 
 
Just nu så sitter jag i handuken, orkar inte klä på mig något. Fast de känns ju som jag borde det, känns lite skumt att sitta såhär. Men men hoppas iaf att ni har haft en bra dag för de har jag.


Ghettobonden


Jobbar kväll

Hallå i stugorna!

Just nu
sitter jag hos farfar, sov här i natt. Ska nog bara ta det lugnt fram tills jag ska åka ut mot ekerö för att jobba.
Ska jobba kväll med Veronica så det lär bli väldigt roligt, finns ingen roligar/bättre människa att jobba med.

Men nu ska jag kolla på någon film, farfar har fixat hem några nya som jag ej har sett.

Ha en bra dag!

Ghettobonden

Tisdag

Tjena mitt bena!

Idag vaknade jag ganska tidigt. Elicia kom in och väckte mig och ville att jag skulle kolla på film med dom.  Efter vi hade ätit frukost så började jag och bella fixa i tjejernas rum, vi rensa deras saker och slängde så mkt som möjligt. Det blev väldigt fint i rummet.
  Danilo kom hem lite senare med semlor, tvingade mig själv at smaka.. Det va nog den värsta bakelsen jag ätit efter lussebullar.

Pappa kom iaf och hämta mig senare, de hade tagit mammas bil i morse så jag, mamma och mormor fick sitta där bak och trängas.

Nu sitter jag och kollar på fotboll med mina bröder, ganska chockad att de kollar. De brukar annars vara fast klistrade vid datan. Men ska fortsätta kolla på fotboll nu, sååååå underbar sport!

Cya

Ghettobonden

Shoo breeeeeeeeeeeeee läääääääääään

JA E I TENSTA JAOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Klantig

Tänkte bara berätta en sak jag gjorde nyss, hade precis varit i köket och hämtat vattnet. Skyndar mig in mot rummet men tänkte lite så såg absolut inte att jag svängde för tidigt och så *PANG* in i väggen.

Så det är nog dags att du börjar på din bok Johanna, annars glömmer du allt jag gjort.


Ha de bra

Äntligen LOV

Shuez ;D

Imorse hade jag tandläkar tid 07:30, vafan e det för tid? Men de gick bra där iaf. Efter det åkte jag till skolan för att ha utvecklingssamtal. Det gick rätt bra alltid samma saker kommer upp så va inte direkt något nytt. Jag fick gå in lite tidigare, så vart klar när min tid egentligen var.
   När jag kollade på klockan så var det 3 timmar kvar tills vi skulle börja så jag drog hem till johanna och överraskade henne. Hon blev ganska chockad, jag med för att jag hade hittat dit själv *stolt*..

Just nu sitter jag på bellas salong, det är hur mysigt här som helst. Ska vänta på henne medan hon har kund, sen åker vi hem. Har varit där ganska mkt den här veckan men de är bara skönt. Så det blir chillkväll där hemma^^.

så sist men inte minst....

GRATTIS FARFAR PÅ 61ÅRS DAGEN! ;D


Puss
Ghettobonden

Onsdag

Shuez ;D

Idag
så var väl skolan sådär, va ganska trött och seg. Vi såg först en film på psykologin om någon häst (ointressant) och sedan på etiken såg vi Dogville, den var väl ok men var j*vligt lång så det var jobbigt. Vi slutade ungefär 16:15, tror aldrig jag har slutat så sent någongång. Så drog direkt hem till B&D.

Just nu kollar jag på tv, finns inte så mkt att göra. D håller på söver barnen men tror han har somnat med och B är och jobbar på salongen. Mamma ringde nyss, hon sa att pappa har blivit jätte sjuk. Krya på dig pappa <3(han läser min blogg ibland). Men nu ska jag nog göra tea och sen fortsätta kolla på TV.

Ha en bra kväll gott folk

Ghettobonden

Fotbollscup

Tja fan!
Inte så mkt har hänt idag, vaknade ganska sent. Men behövde verkligen sova. Nu är vi snart klara i köket, det är sååå fint. Jag har inte fått hjälpa till så fixade i mitt rum lite ist =).

Snart så kommer pappa och hämtar mig, vi ska på brors fotbollscup. Han ville att jag skulle komma dit och kolla, har ju inget bättre för mig så vrf inte. Cupen håller på till 12 inatt så kmr nog vara ganska trött efter de.

Imorgon är de sista dagen på praktiken, de e ganska mkt blandade känslor om hur jag tkr om det men vi får se imorn. Är ju redan anställd utav komunen så jag kmr att få jobba där med. Det är lite tjafs om vilket ställe jag ska prioritera men har nog valt mitt =).

Ni får ha en bra alla hjärtans dag allesammans^^

Cya
Ghettobonden

Seg dag

Tjena!
Idag så väckte farfar mig 07:30, inte direkt de man vill när man har en ledig dag. Han skulle iväg och fixa lite saker så han ville att jag skulle passa huset medan han var borta. Så satt hela morgonen och kollade på The voice, riktigt roliga är dom.

Just nu kollar jag på tv, väntar på att farmor kmr hem så vi kan åka och handla lite. sedan blir det hundhotell här så kmr nog inte vara lugnt direkt.

Ha en bra kväll


ssk för en dag (=

Shuez ;D

Idag så va jag duktig och gick upp direkt när alarmet ringde, första gången tror jag. När jag väl kom fram till jobbet vart de ingen raport utan jag fick springa på alla ringningar. När jag trodde de va dags att ta upp folk så haffar ssk mig i korridoren, de ville ha med mig på ronden då läkarn skulle komma. Så självklart förljde jag med. Fick assistera honom, och han var väldigt nöjd med mig, Han sa att jag måste plugga vidare så jag kan assistera honom =).. Fick även sätta Kad och lägga om ett sår, gjorde de själv med handledning. Riktigt rolig dag!

Just nu håller jag farmor sällskap, farfar har somnat i fotöljen (som vanligt). Vi kollar på "halv 8 hos mig", Inte direkt någe topp pogram men vad annars finns de att se vid denna tid? Men snart ska jag följa med farmor ut med  min bebis ^^ Han e så söt.

Ha en bra kväll

Vad blir ditt namn?


Plugga eller sova?

Hej igen

Det blev inget "umgås med mamma".. hon hade huvudvärk och gick ner och la sig. Så jag vet inte riktigt vad jag ska göra nu.
Egentligen borde jag plugga, har inte ens börjat med boken från svenskan. Hon gav ju mig fel bok så den här har jag inget intresse för. Sedan har vi fått inlämningsuppgifter. De borde jag också göra, men skriva 4 sidor nu verkar inte så lockande..
  Det som lockar mest är nog min säng eftersom jag inte fick sova inatt.  Men om jag somnar så kommer jag vara ännu mer seg ikväll och kanske inte kunna sova alls inatt heller..  Men vi får se, de löser sig nog inte så stort problem hah^^.

Så vad väljer jag nu Plugga eller Sova?  
Haha Det får bli sova, plugga kan man ju göra lite senare;)..

Ha de bra pigga människor!

Vad är de som händer?

Tjena tjena
Blev inte alls som jag tänkt i morse. Hade bestämt att jag skulle gå upp lite tidigare och äta något innan. Men eftersom jag inte fått sova inatt pga en person så orkade jag helt enkelt inte gå upp. Hade tillslut bara 10 min på mig tills bussen skulle gå så de blev stress.
  Inget speciellt hade hänt under natten på jobbet så allt var lugnt.. Men så lte senare får jag reda på att en hade lämnat oss. Det var verkligen inte väntat. Men de e sånt som händer.

Nu för tiden har jag haft perioder då jag e jätte känslig, fattar inte vrf. Jag tycker jag själv e fjantig men samtidigt kan jag inte styra det. Och idag va det en sån dag. Allt gick fel, märkte att jag hade en otrevlig ton när jag pratade och de gillade jag inte alls. Förut under praktiken när någon bett om hjälp har jag bara varit glad över de och hjälp de, men idag så suckade jag flera gånger. Vad är de som händer egentligen? Finns nog inge svar på de. Men vi får hoppas de blir bättre snart, annars vet jag inte vart jag tar vägen..

Ikväll ska jag hjälpa mamma och pappa att spackla hemma så köket blir klart till helgen då alla gäster kommer. Kan säkert lägga upp någon bild senare så ni får se mig i action;).. Men nu ska jag umgås lite med mamma, länge sedan jag gjorde de!  


 Ha det bra folk!



Ett bra avslut på dagen.

Shuez ;D
Det var väldigt roligt idag på praktiken, hon jag jobba med skämtade hela tiden så hade ont i magen av allt skratt. Sen vart de lite bråk i matsalen så kunde inte hålla mig, fick gå ut. En gubbe bad en tant hålla käften. haha sen satt de där och skrek på varandra. Rolig dag var de iaf, mindre roliga sms fick man under kvällen men de e sånt som händer.

När jag kom hem så hade pappa gjort thaimat till mig så fick äta så mkt jag orkade. Medan jag åt kollade jag på Rena Rama Rolf, sjuukt länge sen och kommer ihåg hur mkt jag gillade den när jag va liten. Så har skrattat medan jag åt (inget jag kan rekomendera). Så nu ska jag försöka sova eftersom jag börjar tidigt imorn. Får se om de går nu när jag är uppe i varv.

Sovgott
  Cya


Måndag

Shuez ;D
Idag är det praktik igen börjar kl 14:00 så ska hinna göra en sak innan.
    Men imorse blev jag väckt utav farfar, han undra ifall jag kunde passa hans hus på torsdag medan han åkte iväg och fixa lite saker. Är ju ledig då så, klart att jag gör det. Han ska även laga min favorit mat så det blir ett stort plus =).
  Men nu måste jag upp och äta lite, kmr inte klara denna dag annars.

Ha en bra dag!Cya                                                          
                                                    

Trevlig Helg ^^

Shuez ;D
      I fredags var det praktik mellan 07:00-14:30. Efter det fick jag springa till bussen, skulle åka hem till Johanna och fixa mig. Min lur dog under dagen så visste hur jag skulle få tag på henne. Men när jag väl kommer fram till Lidingö så bestämde jag mig för att försöka hitta där hon jobba, fick fråga runt lite men tills slut hittade jag det! :).. Johanna slutade 16:45 så vi fick skynda oss hem till henne och fixa oss eftersom vi skulle vara hos Josefine kl 6. Hennes bror körde oss men han hitta inte så han släppte oss vid bussen.. När vi väl gick där så trodde vi att vi var vilse, hittade inte hennes gata så vi fick ringa henne. Hah tydligen så gick vi på rätt väg.. så vi kom dit. 
       Där hemma satt Nadine & Lisa, finklädda och söta. Det var roligt att träffa de igen, va ganska länge sen. Måste bara säga att Josefine har VÄRSTA huset. Jag skulle lätt gå vilse asså. Men vi drog sen runt halv 12, vilket var ganska bra med tanke på att jag skulle upp 05:00 dagen efter hah^^. Det var inte så kul att åka pendel själv där vid 1, mkt skumma typer ute asså hah..
       Det var lite kort om min Fredag.
I lördag så gick jag upp 05:00 för att åka mot jobbet. Va ganska jobbigt att gå upp, men var illa tvungen. På jobbet hände inte så mkt, skönt att träffa kolegorna igen. De skickar så söta sms, så man känner sig hur välkommen som helst. Det var ganska stressigt, självklart klantade jag mig ett antal gånger.. Men folk skratta så ingen kom ju till större skada än jag själv som sprang in i dörrar.
   Efter jobbet så åkte jag mot stan för att möta Johanna. Vi åkte mot Odenplan för att sola, det var väldigt skönt och avslappnande. Efter vi solat åkte vi till stan för att möta min underbara kusin, hade inte träffat henne sen höstlovet så det var på tiden att vi träffades. Vi mötte upp Nadine där med, så där stod vi på plattan och visste inte vart vi skulle gå. Men sedan bestämde vi oss för att kolla vilken film vi skulle se så vi gick dit. Karro & Jessica gick mot kungshallen medan vi andra tre bestämde film. Det blev Australia, ganska bra film fast fick så jävla ont i rumpan av att sitta där i 2tim40min.. Hoppades att den skulle ha tagit slut flera gånger.
   Fick såklart vänta på min pendel i 20 min, var så j'vla kissnödig så visste inte vart jag skulle ta vägen!..
Det var skönt att komma hem sen, Danilo har börjat på BJJ så han övade några grepp på Bella haha. Stackars henne.
Jag tog upp ett ämne som gjorde att Danilo blev upprörd över att jag och Bella inte höll med honom, så vi satt där och diskterade ett bra tag. Båda två är så envisa så ingen gav sig.. Så jag gick därifrån blev helt snurrig.



Cya
 

Tack Cindi<3

Shuez ;D
Vill börja med att tacka Cindi som hjälpt mig att göra denna. DU e underbar du! Vet att jag e ganska jobbig med hur jag ska ha de haha^^

Idag så träffade jag johanna, vi möttes i stan för att äta. Som vanligt har vi problem med vart och vad vi vill äta hah. Men tillslut efter en timme ungefär så  belv de Buffé på rådmansgatan. Det är alltid lika trevligt att träffa johanna. Vi kan sitta i timmar och prata om vad som helst. Hon förstår mig som ingen annan gör. Största samtalsämnet idag var nog killar hah.
Men nu ska jag sova, ska jobba imorn.




  Ha de bra
    Cya<3

/ Cindi

Erica din lilla mupp, nu har jag hållt på i flera timmar med den här bloggen till dig ;) Om du vill att jag ska ändra nåt eller så så är det bara att säga till! Det här är första bloggen jag skapat från grunden och fixat, känn dig hedrad! (A) Min blogg har jag fått hjälp med ;) Sen har jag ju bara hjälpt och fixat header och bakgrunder. Men aja, nu blev det värsta brevet, haha. Skulle bara skriva nån lite hälsning för du kommer ju antagligen läsa det här när du går in på din nya blogg ;) Så det här kan du ju radera och börja om från början if you want to ofc.

Och du din jävla sömntuta sover, så sov sött och vakna blött ;) Jag älskar dig Erica /Cindi





RSS 2.0