Måndag

Hallå alla plugghästar!

Just nu sitter jag hos farfar&farmor. E galet hungrig, längtar tils de kmr hem. Skolan gick bra idag, hände inte så mkt. Har bara varit trött hela dagen.
Jag e så rastlös, vad finns det att göra?
SKa nog kolla på Portugal - Sverige som går i repris.

Ciao


Bartender för en kväll..

Hallå alla nördar!
Just nu sitter jag hemma hos johanna. Ska väl börja fixa mig snart så jag kan dra mig mot stan. Måste köpa lite saker innan jag åker hem. Ska göra klart alla uppgifter som ska in så att jag kan vara ledig lite i veckan.

Igår jobbade jag och Johanna som Bartender ¨på hennes morbrors och hans frus 40års fest. Det var väldigt roligt men stressigt samtidigt. Jag och Johanna hade våra egna specialare som vi gjorde.. jag fick äran att göra P1&P2 samt göra saltranden på Margarita glasen.. vi hjälpes åt med nästan allt iaf. Vi gjorde en Cosmopolitan och förväntade oss att den skulle vara hur god som helst men den smaka beskt. Så vi var ganska missnöjda med den..
.
Nu ska jag börja fixa mig så jag hinner med mitt tåg som går 13:46, usch läskiga lidingöbanan..


Ha de bra

Ciao

HAHA seriöst?


Vår

Jaha, då var man hemma idag igen. Jag mådde hur bra som helst igår, men i natt och i morse så var de dåligt igen.
Nu är jag bara allmänt seg och trött som fan. Orkar verkligen inte vara sjuk, ser inte så bra ut heller med frånvaron i skolan.
  Jag funderar på att gå ut och gå ett tag sen, länge sen jag var ute. Har bara legat hemma. Solen skiner ju också så det är väl ett plus =). Hoppas de inte är kallt bara =/.
Nu ska jag gå och lägga mig i sängen igen, kolla på någon film kanske.


Ha de bra
Ciao

Testa ganska svårt..

Snodde ett test från Johannas blogg, håller med henne de e inte lätt.


Allla svar måste börja med första bokstaven i ditt namn.
 Alla svar måste vara riktiga, hitta inte på ord eller ljug.

 1. Vad heter du?: Erica
2. Ett ord på fyra bokstäver: elak
3. Flicknamn: Elin
4. Pojknamn: Erik
5. Yrke: Elektriker
6. Färg: Elefantgrå
7. Klädesplagg: En strumpa*
8. Mat: -
9. Sak i badrummet: El - tandborste
10. Plats/stad: Ekerö
11. En orsak att vara sen:  Elbil
12. Något man skriker: EYY
13. Film:
En prinsessas dagbok
14. Något man dricker: -
15. Band/Artist:  Electric banana band
16. Djur: Ekorre (johanna)
17. Gatunamn: ekvägen
18. Bil: eskort
19. Sång: every time we touch
20. Aktivitet med mer än en deltagare: -

Sjukt svårt Johanna klarade iaf. Men om ni kommer på något där jag missat eller med bättre förslag så säg de gärna!


Ciao


Rastlös

Jag hatar att vara hemma och vara sjuk, speciellt när man inte är sjuk längre utan att man stannar hemma en extra dag för vara helt säker på att man e frisk. Hade tänkt göra klart ABC-BOKEN som ska vara klar nästa vecka. Har bara Y,Z och Ö kvar. Får se ifall jag kommer på något om dom.

Men nu ska jag väl fortsätta skriva så jag slipper den skiten den.

Ciao

Förlåt..

Det här med att skriva blogg flera gånger om dagen fungerar verkligen inte. Måste nog bli bättre annars lägger jag ner!
Vad ska man säga om idag, min fredag kommer vara som lugnet före stormen..
Har absolut inte gjort något idag, bara tagit de lugnt. Pappa kom hem nyss från kryssning så ni kan ju tänka er hur det är här hemma. Men ska nog sova snart, känns som jag behöver vila om jag ska orka helgens planer.

Trevlighelg!

Ciao

segt

Hallå alla pigga människor!

Har inte lust att skriva så mkt, kryssningen var iaf väldigt lyckat och hade underbart roligt. Jag behöver ju inte berätta vad vi gjorde för de har ni säkert redan listat ut.
Har legat i sängen hela söndagen, har verkligen inte orkat gå upp. Skulle gjort saker idag men fick ställa in.

Hoppas ni haft en bra helg!

Ciao

Onsdag

Shuez ;D
igår innan jag gick och la mig så tog jag en snabb dusch. Det fick jag ångra när jag vaknade, vet inte vad jag som ut som i håret. Tovig pudel kanske. Så det var bara att platta det.
Första lektionen var engelska och vi såg klart babel. Psykologin vart inte så lång, var bara en grupp som var klar med deras redovisning. Så vi fick sluta tidigare och fick en mkt längre lunch. Efter lunch hade vi folkhälsokunskap, fyfan vad tråkigt de e med den läraren. Man somnar när hon pratar, vi har henne inte bara en timme utav vi har henne mellan 12:40-16:00. *snark*.
Efter skolan mötte jag Micke och Sabina i stan, sabina ville äta på BK så vi drog till centralstation. Vi hade de väldigt roligt, eller jag och Sabina iaf. Stackars Micke, du vet inte ens när du fyller år.. Men jag lovar att gratta dig den 18 september (a). Sabina vi måste bli snällare.

Just nu försöker jag göra allt för många saker samtidigt, kolla på CL, kolla på Grey's, skriva en essä och komma fram till vad jag vill med olika saker i livet.
Nu ska jag fortsätta med min essä och allt de andra..

Ciao

Ledig idag

Godmorgon
Vaknade av att jag fick sms av Sabina imorse, hon hade ju inte direkt den bästa nyheten om jag säger så. Hon berättade att de har snöat jätte mkt ute. Vrf måste de snöa? kan inte våren komma snart, orkar inte gå runt i min tjocka jacka. Vill kunna använda vår/sommarskor.
Idag ska jag hjälpa mamma med tvätten, sen ska jag åka och träffa Johanna. Vet inte vad vi hittar på, men känns som jag behöver sola för att inte bli allt för deprimerad. Efter jag varit i stan ska jag dra mig mot HLD, Danilo ska iväg på träning och Bella jobbar så ska se till så tjejerna lägger sig i tid.

Just nu håller bror min på att göra varma smörgåsar, Ska bli gott. Men nu måste jag ringa jobbet, de har sökt mig men har inte ringt tillbaka. Hoppas de inte är allt för sura.

Ha en bra dag

Ciao

Måndag

Tjeeenare!
För första gången tog jag en buss som passade väldigt bra, slapp sitta och åka tåg hela morgonen. Ska nog börja ta den bussen ist på måndagar.
I skolan hände inte så mkt, specialmatten gick ganska bra. Och sen på idrotten hade vi teori, kändes som man hört de där kost snacket rätt mkt nu. Orkade inte lyssna på slutet. Efter skolan åkte jag och Johanna till , så skönt att få lite värme. Man blir mkt lyckligare och piggare. Kan inte bara sommaren komma nu!!  Efter vi solat åkte vi till ett café på fridhemsplan, inte de finaste man varit på men vi satt där i 2 timmar hah. Vi hade väldigt mkt att prata om.

Lite kort om denna dag.. nu ska jag väl ligga i sängen och kolla på tv, är ledig imorn. Har lovat mamma att vika tvätten sen ska jag dra och träffa Johanna.


Ciao


Beck

Det går inte att fixa i rummet, antingen så lockar TVn eller datan.  Det blev 3 pogram på raken på kanal 5. Nu kollar jag på Beck, tycker de e ganska läskigt men måste vänja mig med de. Folk vill ju se skräck med mig.. Men nu ska jag fortsätta kolla på TV.

Ciao

Helgen

hejsan svejsan!

Jag är verkligen inte bra på det här, länge sedan jag skrev nu. Men jag får väl försöka börja skriva mer nu..

I fredags mådde jag inte så bra så jag gick inte till skolan. Men efter ett tag blev jag så rastlös så ringde farfar och han mötte upp mig i brommaplan. Tog de lugnt hela kvällen, Anna och Stefan kom dit så vi satt uppe och snackade lite..
I lördags så ringde mamma mig tidigt och frågade ifall jag ville gå på teater med någon, de hade köpt biljeter men mamma och pappa orkade inte gå. Så jag fick med mig farmor, det var väldigt trevligt^^ Vi såg Charlotte Löwensköld av Selma Lagerlöf.  Den var rätt bra, men jag rekomenderar att dricka en kaffe eller något innan så man inte somnar. Inte för att den a tråkig utan för att de e ganska segt och bara sitta där..
Idag så kom Mamma och mormor och hämtade mig för att åka mot IKEA, köpte inte så mkt där mest krimskrams. Efter det åkte vi till Carina i solna, hon hade fått bröllops bilderna från Aruba. Riktigt fina bilder. Det kommer att vara ett minne för livet!

Nu ska jag äta sen måste jag fixa mitt rum, vill rensa ut en massa som jag inte behöver längre. Fast har en massa kartonger som jag ej har packat upp sen i flyttade hit.

Ciao

sovmorgon

Hej alla glada människor där ute.
Har sovmorgon idag, börjar 12:40. Hur skönt som helst, äntligen fick man sova längre.
Nyss när jag skulle göra något att äta så brände jag vatten igen, fattar inte hur jag lyckas. Kanske har för lite vatten eller något. Eller så är de för jag glömmer bort haha(a). Men jag har iaf varit duktig och diskat, Bella vart lite chockad när jag erbjöd mig att göra det. Men nu sitter jag bara och kollar lite på tv, finns ju inte direkt något bra men men..


Efter skolan ska jag träffa Sabina i stan, ska bli kul. Det händer alltid något, hon gör oftast bort sig ;) (täby) haha kan skratta i evigheter. Ni får ha en så bra dag så skriver jag sen om de hände något.

Ciao

om jag..

"om jag dör, kom ihåg mig som en krigare, du vet vad jag vill snälla lova att gå vidare"

Sista dagen på lovet.

Hallå alla små glada knölar!

Jag vaknade upp vid 1 i natt och mådde sjukt dåligt, försökte somna om med de gick inte. Så har varit magsjuk hela natten. vaknade sedan vid 12 på dagen utav att alla höll på fixa saker här hemma, så gick upp och försökte få något i mig.

Det har verkligen varit en seg dag, det är väl bra på ett sätt men på ett annat sätt inte.
Nu ska jag fixa lite i mitt rum, fick tillbaka det idag. Så ska få sova i min nya säng för första gången, hoppas den e skön.
Hade nog varit skönast att ha nån att dela den med men det kmr väl.

Hoppas ni alla har haft ett bra lov, för nu börjar verkligheten igen!

// E
  

RSS 2.0