Kalla mig barnslig om ni vill

Just nu sitter jag på bussen på väg hem. Är så arg och besviken. Folk verkar ha svårt att höra av sig så man inte går orolig en hel dag. Men men vill bara hem så jag kan sola eller göra något som får mig på bra humör. Tur att busschafören kör fort som en galning, då är jag ju hemma mkt fortare. Ska stänga av mobilen så får väl se om jag slutat sura ikväll. Använd mobilen om du har en!

Sista dagen!

Jaha då sitter man som sagt på bussen på väg mot sin sista dag på jobbet. Ser fram emot mitt 2veckor långa sommarlov. Jag hoppas verkligen folk har haft det bra i sommar och att de har mkt att berätta för jag, jag har aldrig haft de tråkigare. Men det händer ju saker i augusti som jag verkligen har sett i fram emot. Men men, nu ska jag koppla av med lite musik innan arbetsdagen börjar. Ha det bra gott och ont folk. Ciao <3

Mobilbloggar

Just nu sitter jag på bussen på väg mot jobbet. Har precis varit hos N, känns hur jobbigt att åka där ifrån nu. Han drar om 6 dagar. Hur ska jag klara mig? Tur att jag har saker jag ska göra, tex gbg med ekorre:) ska jobba mellan 1 och halv 10 idag så kommer vara hur trött som helst. Men nu är det bara 2 dagar kvar så det är bara att hålla ut. Ha det bra! Ciao

Min älskling<3

Jag älskar dig mest <3

fan vad dålig ja e på att skriva

Shuez alla människor där ute!
Förlåt för den VÄLDIGT dåliga uppdateringen. Men jag har ju jobbat väldigt mkt och har inte orkat logga in för att skriva ett litet inlägg om hur min dag har varit. Men som vissa vet har jag varit sjuk, förlorade nästan känseln helt i vänster sida och har haft feber och skit. Så har varit på akuten och de ville göra ryggmargsprov på mig och röntga min lilla hjärna. Men de skulle avakta eftersom de inte är någon höjdare att ta ett sånt prov. Så i onsdags kom N hit ut och höll mig sällskap, och sen igår fick jag stort besök utav Johanna. Men idag  åkte N hem, han ska träffa Robbin och snacka med honom. Men imorn börjar jag jobba igen, hoppas det går bra och jag inte får ont.  Familjen drar ju till dalarna imorn med och är borta i 2 veckor så jag e själv igen. Har varit det mkt i sommar så börjar väl vänja mig. Fick min lön idga med 9126:- inte dåligt, så imorn ska jag köpa en ny mobil innan den här faller ihop.

Hörs kanske imorn, puss puss
ciao

de måste jag säga

att de va fan länge sedan jag skrev. Men men de e mkt jobb nu så man orkar inte starta min data som tar 45 min att gå igång. Har inte så mkt att säga, förutom att på fredag får jag äääntligen träffa Johänni och Näädi igen! Sjukt kul, så länge sedan alltså. Sen måste jag åka snabbt iväg och säga hejdå till min mupp Cindi som drar till Spanien utan mig:(..

Sen vill jag bara säga Grattis till mig och N som har hållt ihop i 4 månader idag, älskar dig hjärtat!

sanningen

Jag vet att jag har gjort dumma saker i mitt liv.
Jag har sårat många människor, krossat hjärtan. Det är inget jag e stolt över nu när jag märker hur ont de skulle göra ifall man själv vart sårad. Jag har gjort saker som fått personer att tappa förtroendet för mig. Jag har gjort mina föräldrar besvikna, ledsna och arga. Det är inget man vill.
Även fast jag gjort dumma saker så är jag fortfarande en bra människa, jag lyssnar alltid när någon behöver prata. Jag kan alltid hålla en hemlighet, även fast jag blir ovän med personen eller bryter kontakten. Jag har så mkt minnen som gör så ont att tänka på, hur mkt jag själv förstört, inte bara för mig själv utan för andra med.
 Jag har haft känslor för killar, tro mig de har jag. Men jag har alltid kunnat få mig att tappa dom. Kärlek gör ont det har de alltid gjort, men jag e så jävla glad att Niclas gav mig en ny chans. Visst han och jag va inte tsm men jag gjorde saker som man inte ska göra och jag mår hur dåligt som helst när jag tänker på de jag gjort mot honom. Men sen vi två vart tsm, har det bara varit vi två, ingen annan.
Folk har försökt sära på oss, klart man blir sårad när en annan tjej krigar om att få den man älskar. Och ja förstår då hur dom tjejerna mådde som jag sabbade för. Jag har lovat mig själv och många andra att bli en bättre person.

Jag vet inte vad jag skulle göra utan de vänner som fått mig på bättre spår genom dom åren, kan nämna några namn.. Hevi tex, hon rädda mig, hon hjälpte mig få ett så mkt bättre självförtroende, hon hjälpte mig stå upp för den jag var. Tack gumman!
 Johanna&Nadine, ni finns alltid där för mig, ni får mig sluta med saker som jag inte ska göra. Ni får mig tänka ljusare och ljusare. Med er kan jag prata om allt, Älskar er!
Sen har vi min lilla Cindi, dig kan jag också verkligen prata om allt med, kan även prata om de situationer jag varit i, eftersom jag vet att du har varit med om de mesta du med. Älskar er tjejer!

Jag vill inte att folk ska tycka synd om mig, eftersom när saker händer mig är jag ganska bra på att skylla på mig själv. Men de e bara så jag är, jag e en krigare och tänker inte ge upp för de jag älskar.
Ciao//Erica

blir de en dag utan sol?

tjena mittbena!
Niclas åkte med mina föräldrar imorse, han jobbar med min fasters kille Stefan. Så nu e jag själv, måste packa. Ska till landet med mina tjejer och f&f så de blir skönt. Behöver inte direkt packa mkt eftersom allt finns där.

Har inte så mkt att säga om dom dagarna jag inte skrivit på, har bara varit hemma, legat i solen, haft besök sen inte så mkt mer.

Men nu ska jag packa och fixa i ordning Niclas kläder i hans låda..

ha en bra dag

ciao

RSS 2.0